facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scouts Prins Boudewijn Wetteren

Scouts Prins Boudewijn Wetteren

Info

www.scoutswetteren.be

Adres: Groene Wegel 2, 9230 Wetteren
Stad: Wetteren
Route: Groene Wegel 2
Postcode: 9230



op zoek naar gerelateerd: Scouts Wetteren Verhuur, Scouts Sint-Jan, Scouts foto's, Scouts Massemen, Chiro Wetteren, Groenstraat 33 Wetteren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scouts Sint-Jan Wetteren Scouts Sint-Jan Wetteren 4 km Prachtige locatie voor een kamp
Recensies
Een echte topscouts, ik zit hier al meer dan 10 jaar, nog geen enkele seconde spijt van. Mooie lokalen en super goede groep. Ik ben blij om hier mijn zondagen te spenderen en veel te beleven, heel veel vrienden aan over gehouden.
Ik ga hier al 12 jaar met veel plezier naar de scouts en zou het niet kunnen missen. Er is plaats voor iedereen en de lokalen zijn altijd proper! Ook de leiding zal altijd voor je klaarstaan als er iets is. Zeker een aanrader!
In antwoord op de recente slechte google reviews : komen van een leidingsweekend van Chiro Altena Kruibeke die owv overlast de lokalen dienden te verlaten op zaterdag. Bij deze dank je wel aan eerdere huurders voor de positieve feedback !
Ik voel me hier als een vis in het water dankzij een warm welkom en behulpzame, lieve, vriendelijke, mooie, knappe, sterke, stoere leiders én leidsters! Chapeau doe zo verder! Jullie liggen mij nauw aan het hart x
Een echte topscouts. Ze werken met heel veel zorg met de kinderen. Het lokaal dat je kan huren is ook perfect in orde. Alles perfect dus!
Toffe zondagen voor onze zoon , de leiding is meer dan oké en tijdens deze coronatijden nemen ze echt hun verantwoordelijkheid!
Gezellige lokalen, een toffe leidingsploeg en altijd een goede sfeer ! De scouts is zeker een aanrader voor alle leeftijden !
Top scout, ik ga er al 4 jaar naartoe en heb me nog geen dag beklaagd. Een echte aanrader
Leuke en aangename scouts, goed gelegen en propere lokalen. Echt een plezier om te zijn.
Niets gemerkt van een zuurpruim die net een citroen had gegeten. Top scouts en leuke leiding!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid