facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scouts Kortemark

Info

Scouts Kortemark: nie geweune wè!

Geschiedenis

Scouts Kortemark: Wie zijn we? Wat doen we?

Je kent ons misschien wel... We trekken vaak door de straten van Kortemark, sjorren een constructie op ons grasplein en tijdens de vakantie overstelpen we het station op weg naar ons kampterrein.

Wij, dat zijn de Scouts van Kortemark. Onze officiële naam klinkt als volgt: Scouts Robrecht De Fries. We zijn verbonden aan Scouts en Gidsen Vlaanderen. Over heel Vlaanderen zijn we met bijna 75 000!

Vrienden maken, met vallen en opstaan. Dat doen we. We nemen onze touwtjes in handen. Bij scouting luisteren we naar anderen en komen we op voor onszelf. We maken samen keuzes en realiseren die als één groep.

Natuurlijk kunnen alle kinderen en jongeren, zonder uitzondering bij ons terecht. Bij Scouts Kortemark is gewoon iedereen welkom.

Jong, speels en creatief, bezig met vandaag. Zo zijn we. We mengen dit met sfeer en gewoonten die zich niet in woorden laten vatten. Je moet het spel van een kapoen meegespeeld hebben, het enthousiasme van een welp gevoeld hebben, of het tikken van de regen op een tentzeil gehoord hebben om te weten wat het is...

Adres: Kapellestraat 20a, 8610 Kortemark
Stad: Kortemark
Route: Kapellestraat 20a
Postcode: 8610



op zoek naar gerelateerd: Scouts Kortemark Jongverkenners, Scouts kortemark inschrijven, Akabe Kortemark
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Klj Kortemark Klj Kortemark 31 meter Het is fijn een zwijn te zijn!
Dienstenchequebedrijf Partoe Dienstenchequebedrijf Partoe 501 meter Partoe biedt u een kwalitatieve huishoudhulp aan voor al uw huishoudelijke taken.
Together Fit Together Fit 505 meter Building better bodies and teams!
Irie Vibes Roots Festival Irie Vibes Roots Festival 901 meter Alles wat een goed festival moet zijn. Met de mooie bonus dat het brandschoon is. De ...
Recensies
De beste scouts van het hele land!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid