facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scouts KOKAZ - 26ste Sint Joris

Info

http://www.scoutskokaz.be/
Wij zijn een gemengde scouts, wat wil zeggen dat er zowel jongens als meisjes welkom zijn, elke zondag van 14u tot 17u!

Geschiedenis

Scouts 26ste Sint-Joris Kokaz is een gemengde scouts in Kontich Kazerne. Onze enthousiaste leidingsploeg verwelkomt elke zondagnamiddag zo’n 120 jongens en meisjes tussen 6 en 17 jaar. Onze lokalen zijn rustig gelegen naast eens speelbos in Duffelshoek 126, achter het voetbalterrein van VK Kontich.

Doorheen het jaar organiseren we tal van leuke activiteiten om iedereen dichter bij elkaar te brengen. Zo is er in september onze Pasta Basta, in november de Quiz, in maart onze Streekbierenavond en in april onze Derailed-fuif.

In juli gaan alle takken op kamp. De Kapoenen en Kawelpen slapen in lokalen, de Jokaz in echte indianen tippi’s. De Jonggivers en Givers slapen in tenten en koken op houtvuur.

Zin gekregen in een scoutsavontuur bij Scouts Kokaz?

Kijk dan zeker eens rond op onze website (www.scoutskokaz.be) of neem contact op met de groepsleiding voor meer info.

Scouts Kokaz, da’s samen groeien!
Info: [email protected]



"Scouts 26ste Sint-Joris Kokaz is een gemengde scouts in Kontich Kazerne. Onze enthousiaste leidingsploeg verwelkomt elke zondagnamiddag zo’n 120 jongens en meisjes tussen 6 en 17 jaar. Onze lokalen zijn rustig gelegen naast een speelbos, achter het voetbalterrein van VK Kontich.Doorheen het jaar organiseren we tal van leuke activiteiten om iedereen dichter bij elkaar te brengen. Zo is er in september onze Pasta Basta, in november de Quiz, in maart onze Streekbierenavond en in april onze Derailed-fuif.In juli gaan alle takken op kamp. De Kapoenen en Kawelpen slapen in lokalen, de Jokaz in echte joerten. De Jonggivers en Givers slapen in tenten en koken op houtvuur.Kijk zeker eens rond op onze website!"
Adres: Duffelshoek 126, 2550 Kontich
Stad: Kontich
Route: Duffelshoek 126
Postcode: 2550



op zoek naar gerelateerd: Kapoenen kokaz, Scouts kokaz facebook, Scouts Lint
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chiro Koka Chiro Koka 734 meter BBQ CHIRO KOKA Om het schooljaar met zijn proefwerken uit te wuiven en de vakantie f...
Gidsen Kontich - 27ste Sint Renilde Gidsen Kontich - 27ste Sint Renilde 3 km Mijn kinderen gaan later zeker naar deze scouts!
Jeugddienst Kontich Jeugddienst Kontich 3 km Bij de jeugddienst van Kontich kan je terecht voor alle jeugdgerelateerde zaken zoals...
Scouts Kontich - 28ste St Maarten Scouts Kontich - 28ste St Maarten 3 km Fantastische scouts! Toffe leidingsploeg!
Recensies
Je kan de groepsleiding bereiken via dit formulier of per email: [email protected]
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid