facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scouts Halle-Zoersel

Scouts Halle-Zoersel

Info

Blijf op de hoogte van wat er in en rond Scouts Halle Zoersel gebeurt!

Geschiedenis

De ScoutsHallenaar staat bekend als leutige, enthousiaste en vitale jongere.
Als hij ergens passeert wordt hij steeds opgemerkt vanwege zijn opvallende uiterlijk (een verkleedpartij is niet uitzonderlijk) en schrander karakter.
Elke ScoutsHallenaar weet wat afzien is, hij doorstond menig tweedaagse, totemproeven of onweders op kamp. Dit maakte hem hard (hij is dus allerminst een watje)
Ook al behoort de scouts van Halle tot de twintig grootste scouts groepen in Vlaanderen, als het er op aankomt blijven ze zeker bescheiden .
Elke goede scoutsHallenaar heeft de Jinpub als tweede thuis, ook in tijden van welvaart en tegenspoed.
Om de de band in de groep optimaal te houden organiseert de scoutsHallenaar regelmatig leidingweekenden, vergaderen ze op vrijdag avond in hun Jinpub of lokaal en zakken nadien af naar een feestje in de buurt.
De ScoutsHallenaar staat bekend om zijn uiterst vrije en charmante omgang met zijn medemens. Ze dragen solidariteit hoog in het vaandel en maken geregeld tijd voor een pauzeke. Wat niet wilt zeggen dat er niet gewerkt kan worden natuurlijk.

Adres: Heideweg 101, 2980 Zoersel
Stad: Zoersel
Route: Heideweg 101
Postcode: 2980



op zoek naar gerelateerd: Scouts Halle-Zoersel heideweg Zoersel, Scouts Sint-Rochus, KLJ ZOERSEL, KLJ Halle, Sint-Maarten scouts, Activiteiten givers
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KLJ Zoersel KLJ Zoersel 5 km Weer een gezellige avond, door de klj verzorgd!
JH ZOEZEL JH ZOEZEL 6 km Heel groot en goedkoop jeugdhuis! Beste jeugdhuis in heel België!
Recensies
Deze plaats is top!
Geweldige service, vriendelijk personeel en natuurlijk het beste eten dat in de omgeving te vinden is. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid