facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scouts 29ste Rumst

Scouts 29ste Rumst

Info

Voor fun in de natuur kan je zondag om 13u30 in het lokaal terecht.
Voor fun op je pc moet je hier, of op onze site zijn!
www.scoutsrumst.be

Geschiedenis

Sinds 1932 bestaan wij, steeds roemrijker geworden dankzij mond-aan-mond-reclame en met onverminderde inzet om elke zondag (en af en toe eens een vrijdag) de Rumstse jeugd te entertainen. Altijd trouw aan de scoutsfilosofie proberen wij een belangrijk deel van de opvoeding van jongeren op ons te nemen.

Deze scoutsfilosofie houdt respect voor de natuur in, dit wordt geuit in de vele bosspelen die we doen en waarbij bij de kinderen de natuurlijke liefde voor buiten spelen in bossen en velden wordt aangesterkt. Met alle mogelijke moeite brengen wij respect bij voor de natuur en alles wat erin leeft en al even belangrijk het vermogen VAN ACHTER DE PC/PLAYSTATION TE KOMEN en te genieten van eens wild te doen in de vrije natuur.

Een andere pijler bij ons is het helpen van de medemens. Aangezien goedendadentochten ietwat uit de mode zijn en mensen doorgaans geen kleine taakjes meer te doen hebben is het moeilijker geworden om dit te verwerken in de vergaderingen. Toch proberen wij dit door te geven aan onze leden door middel van spelen die vaak beginnen met een hulpbehoevend personage. Doordat de kinderen hen dienen te helpen, veelal zonder vooruitzicht op beloning leren ze de vreugde van het helpen te ontdekken.

Maar ondanks ons doel de kinderen extra waarden bij te brengen is ons voornaamste doel ENTERTAINEN. Wij zorgen er vooral voor dat ze zich elke zondag eens deftig kunnen uitleven en AMUSEREN. Alleen spelen kan leuk zijn maar het is altijd leuker met veel leeftijdsgenootjes. We zorgen elke week voor een gevarieerd en origineel spel dat als kader dient om eens goed wild te doen zodat de leden ’s avonds moe maar voldaan thuis komen en weer rustig zijn doordat ze zich eens hebben kunnen uitleven.

Verder op deze site vind je hoe ons uniform eruit ziet en wanneer welke activiteiten plaatsvinden, ook staat hier per tak een beetje uitleg en nog veel leuke extra’s. Met andere woorden: het loont werkelijk de moeite deze site eens verder te ontdekken.

Veel plezier en welkom.

Adres: Kerkstraat 3a, 2840 Rumst
Stad: Rumst
Route: Kerkstraat 3a
Postcode: 2840



op zoek naar gerelateerd: Scouts Rumst Facebook, Welpen rumst, Kapoenen Rumst, Verkenners rumst, Gidsen Rumst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Klj Vosberg Klj Vosberg 3 km KLJ Vosberg is een jeugdvereniging voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar.
Scouts 92ste Aartselaar - Reet Scouts 92ste Aartselaar - Reet 5 km Ledenwerking zit perfect in elkaar, de leden gaan steeds tevreden naar huis volgens h...
KleinDuimpke KleinDuimpke 16 km Super vriendelijk!!!
Recensies
Fantastische scouts met fantastische mensen. Plichtbewust, veel oog voor traditie en discipline, ... Een hele goeie scoutsgroep voor m'n kinderen!
Zonder twijfel het beste zondagsvermaak voor jong en oud.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid