facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scootevents

Info

Wij verhuren elektrische scooters om Gaasbeek en omgeving op een duurzame en ontspannen manier te verkennen. Geniet van de stilte. Zoem door onze prachtige natuur en ontdek al onze parels van de streek.

Adres: Onderstraat 1, 1750 Lennik
Telefoonnummer: +3225323175
Stad: Lennik
Route: Onderstraat 1
Postcode: 1750


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 18:00
Dinsdag: 10:30 - 18:00
Woensdag: 10:30 - 18:00
Donderdag: 10:30 - 18:00
Vrijdag: 10:30 - 18:00
Zaterdag: 10:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Scooterverhuur, Scootertours, Scooterverhuur Antwerpen, Teambuilding Vespa rijden, Vespa huren Vlaams-Brabant, Scooter huren Geraardsbergen, Scootertocht, Fietsverhuur Pajottenland
Recensies
Heel fijne ervaring en enorm genoten van het scooter ritje. Vriendelijk onthaal en mooie parcours om op een hele of halve dag af te leggen.
Het prachtige parcours van de Terrijst route was zalig om te doen met twee op de krachtige, superstille scooter zonder de stank van uitlaatgassen. De batterij capaciteit is meer dan voldoende, zelfs met twee op één scooter! De aangename service maakte onze uitstap compleet!
Een heel nieuwe ervaring. Deze scooters maken helemaal geen geluid en zijn bijzonder toegankelijk. Heel gemakkelijk te bedienen. De 9 uitgewerkte routes zijn pareltjes om een eens te verkennen op deze modieuze scooters.
Echt tof om zonder geluid te zoeven door het mooie landschap. Een beetje zoeken naar de route met google maps op de telefoon maar dat maakt het een stuk van het avontuur! Leuke machientjes en goeie uitleg voor een vlotte start.
e scooters zijn geluidloos, een plezier om mee te rijden, en handig ! Zeker een aanrader, goede uitleg van eigenaars. Mooie streek, we hebben genoten van onze scootertocht... Christine + 6 vriendinnen
Vriendelijk onthaal coronaproof, degelijke uitleg, top scooters en uitrusting. Fantastische dag beleefd met de familie. Iedereen was enthousiast en wil dit zeker nogmaals doen. Aanrader! Wij zijn fan!
Super genoten van de stilte. Mischien kan de route iets aangepast worden zodat er minder stukken grote baan zijn. Voor de rest zalig.....
Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitleg van de scooters is helder en je hebt keuze uit heel wat routes. Aanrader, wij komen zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid