facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schrijnwerkerij Van Overmeire Thijs

Schrijnwerkerij Van Overmeire Thijs

Info

Schrijnwerk

Geschiedenis

Ik ben Thijs, een zelfstandig schrijnwerker in bijberoep. Dagelijks ben ik gepassioneerd bezig met hout. Aan kwaliteit en een gedetailleerde afwerking hecht ik veel belang.
Bent u op zoek naar een gedreven schrijnwerker voor uw project? Wilt u graag een kast op maat, nieuwe deuren of een trap? Aarzel dan niet om mij te contacteren! Ik kom gerust eens langs!



"Ik ben Thijs, een zelfstandig schrijnwerker in bijberoep. Dagelijks ben ik gepassioneerd bezig met hout. Aan kwaliteit en een gedetailleerde afwerking hecht ik veel belang.Bent u op zoek naar een gedreven schrijnwerker voor uw project? Wilt u graag een kast op maat, nieuwe deuren of een trap? Aarzel dan niet om mij te contacteren! Ik kom gerust eens langs!"
Adres: Koffiestraat, 9290 Berlare
Telefoonnummer: 0479285913
Stad: Overmere
Route: Koffiestraat
Postcode: 9290


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 22:00
Dinsdag: 18:00 - 22:00
Woensdag: 18:00 - 22:00
Donderdag: 18:00 - 22:00
Vrijdag: 18:00 - 22:00
Zaterdag: 18:00 - 22:00
Zondag: 18:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rasschaert Schilder - en Decoratiewerken Rasschaert Schilder - en Decoratiewerken 1 km Verplicht door bouwfirma met deze schilder te werken. Ok denk je, een firma uit Wett...
Recensies
Topwerk voor een goede prijs. Zeer gedetailleerd en proper afgewerkt. Heel tevreden van onze uitkleding van de boekenkast/haard en het toilet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid