facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schopenhauer

Adres: Ajuinlei 8 , Ghent 9000, BE
Telefoonnummer: 0477 25 11 84
Stad: Ghent
Route: Ajuinlei 8
Postcode: 9000



op zoek naar gerelateerd: schopenhauer uitspraken, schopenhauer geluk, schopenhauer quotes, schopenhauer filosofie, schopenhauer vrouwen, schopenhauer boeken, schopenhauer muziek, schopenhauer kunst
Recensies
Fantastische B&B met bijzonder interieur op een hele fijne locatie in Gent. Het contact verliep erg goed. Het appartement was schoon en zag er mooi uit. Rondom het appartement zijn er genoeg plekjes om te ontbijten/dineren of wat te drinken. De host had ook een taart geregeld voor mijn man die jarig was gedurende ons verblijf, echt voortreffelijk. Dikke aanrader!
Aangename ervaring! Als je houdt van kunst of open staat voor een specialere overnachting, dan is dit zeker een aanrader! Ook een top kennismaking met Erik gehad en dit gaf een zeer warm en welkom gevoel. We komen zeker terug om de andere kamer te ontdekken!
Prachtige Bnb, zeer speciale kamer. Zeker de moeite waard. Prachtige locatie. Qua communicatie met de eigenaars verloopt alles vlot en correct. Niet twijfelen, maar gewoon boeken.
Heel mooie en speciale kamer voor overnachting. Zeer discrete gastvrouw, ideaal voor rustig verblijf. Bed en bad mooi ingericht.
Het was ontwerp boven bruikbaarheid. De enige kastruimte zou niet langer duren dan een overhemd. Iedereen met mobiliteitsproblemen zou worstelen met het verzonken bed en bad. Het toilet was erg klein. De kitchenette had een waterkoker koffiezetapparaat en gootsteen nauwelijks een kitchenette. Hoewel de eenheid in de slaapkamer groot was, stond hij vol met boeken, tijdschriften en kunstzinnige dingen. De bovenste kasten waren te hoog om te gebruiken en de enige spiegels waren of te hoog of je moest op de grond zitten. De tv kon alleen worden bekeken vanuit het verzonken bed.
Een duidelijke overwinning van stijl op inhoud. De ingang is meer een kunstgalerie dan een ontbijtzaal. Met één glazen wand open voor de receptie en drie etalages open voor voorbijgangers voelde het als een goudvissenkom. De twee treden naar de slaapkamer/badkamer/WC/kitchenette vormden een gevaarlijk trappenhuis. Het toilet was klein, een waterkoker en koffie en gootsteen vormen geen kitchenette. Het bed bevond zich op vloerniveau, het grote bad was verzonken in een verhoging, maar helaas was de warmwatervoorziening onvoldoende voor het beloofde luxe badderen. De twee grote kasten die bagage hadden moeten herbergen, bieden een laag hangrek en meer kunstwerken. Niet geschikt voor iedereen met mobiliteitsproblemen, het enige positieve dat we vonden was het ontbijt en de locatie.
Minpunt: Inchecken is erg moeilijk als je geen telefoonnummer hebt in Europa. Er was niemand in de accommodatie toen we aankwamen, dus moesten we onze Amerikaanse telefoon uit de vliegtuigmodus halen en iemand vanaf 30 minuten een sms sturen om ons binnen te laten. Dit was nadat we de eigenaar de dag ervoor onze aankomsttijd hadden gemaild. Pro: de locatie is perfect voor mijn evenement in het pand en de suite was ruim en mooi. Er is een woonkamer met een lange tafel om te eten en te werken. Ontvang het ontbijt voor 1 persoon zoals wij deden --- het is meer dan genoeg voor een gezin en het eten is vers. Ze geven je ook voldoende water in de minikoelkast, wat een lange weg gaat als je op reis bent in België. De waarde van deze plek is zoveel beter dan die van een hotelkamer.
Maak foto's als je aankomt: voor deze prijs heb je niet veel mogelijkheden om in zo'n stijlvolle kamer te overnachten! Bovendien zeer dicht bij het historische centrum van Gent, en volledig stil. En lieve, zorgzame eigenaren. Enige voorbehoud: het hyperdesign is niet noodzakelijkerwijs het meest functionele bijvoorbeeld het bed dat in de grond is ingebed, het is fantastisch, maar niet het gemakkelijkste om er 's ochtends uit te komen
Het oud ogende gebouw verbergt overal verrassingen, en een goed uitgeruste B&B
Mooie stand en zeer mooie kamers
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Schopenhauer.

Ghent bed & breakfast

openingstijden, locatie, vervoer. Ajuinlei 8 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Schopenhauer adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Schopenhauer. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Schopenhauer delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid