facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoonheidssalon Magnifique

Schoonheidssalon Magnifique

Geschiedenis

Terms & conditions:

Afspraak microblading / permanente makeup / botox / fillers

Bij Microblading is 1 gratis touch-up behandeling in de prijs inbegrepen en moet meteen worden ingepland bij het maken van je 1ste afspraak. In sommige gevallen is er een 3de behandeling vereist. Het is jullie verantwoordelijkheid om dit af te spreken anders betaal je opnieuw de volledige prijs.
Onze microblading behandelingen zijn semi-permanent en deze vereisen regelmatige touch-up behandelingen .
De houdbaarheid en het onderhoud van de brows hangt af van je huidtype en levensstijl bv: regelmatig zonnebanken kan de microblading enorm beïnvloeden en de houdbaarheid snel verkorten.
Wees altijd optijd! Kom je toch te laat? Dan is er een kans dat je afspraak wordt geannuleerd en toch aangerekend wordt. We werken op een strak schema om zoveel mogelijk klanten van dienst te zijn.
Had u een afspraak gemaakt, maar komt u niet opdagen? Ook dan wordt de afspraak toch aangerekend. Komt dit meerdere maken voor, kan u nog steeds een afspraak maken mits op voorhand te betalen.
Voor microblading/ permanente makeup/ botox / fillers dient u een week op voorhand uw afspraak te annuleren of te verzetten. Indien dit niet gebeurt wordt de afspraak wel 50% aangerekend.

Afspraak andere behandelingen:

Alsook voor wimperextensions/kunstnagels dien je meteen de volgende afspraak te boeken. Dit omdat we niet kunnen garanderen dat we plaats hebben als je het laattijdig doet.
Had u een afspraak gemaakt, maar komt u niet opdagen? Ook dan wordt de afspraak toch aangerekend. Komt dit meerdere maken voor, kan u nog steeds een afspraak maken mits op voorhand te betalen.
Annuleert u 24h voor gemaakte afspraak, dan is er geen probleem. Indien dit niet tijdig gebeurt wordt de afspraak wel 50% aangerekend.


Hier gaat u mee akkoord bij het maken van uw afspraak.

Dankjewel voor jullie begrip



Magnifique

Adres: Hof van Praet 12 (verlengde boomgaard), 9880 Aalter
Telefoonnummer: +32476041511
Stad: Aalter
Route: Hof van Praet 12 (verlengde boomgaard)
Postcode: 9880


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schoonheidsinstituut Naturelle Schoonheidsinstituut Naturelle 242 meter Altijd vriendelijk en goeie behandelingen.
Utique Utique 439 meter altijd zalig
Nails & Beauty By Vanessa Nails & Beauty By Vanessa 505 meter ASAP Nails & Beauty Lounge, waar schoonheid ontstaat en stress vergaat.
Groepspraktijk Okinawa: Kim Slos Groepspraktijk Okinawa: Kim Slos 710 meter Mijn man en ik waren in het verleden lid voor de fitness en hebben elk 25 euro betaal...
Sha'belle Sha'belle 806 meter
LUX Baby Spa & Massage LUX Baby Spa & Massage 1 km Iedere keer opnieuw een zalige ervaring voor zowel ouders als baby! Heleen is heel vr...
Happy Look Happy Look 2 km
Poolhouse Prive Sauna Poolhouse Prive Sauna 5 km Vriendelijke onthaal. Bedankt voor de info die we vroegen over producten. Wij zijn ze...
Recensies
De naam van dit salon is niet gestolen! MAGNEFIQUE! Ik kom keer op keer met een glimlach buiten! Super madammen die hun vak kennen!Service: Manicure
Heel vriendelijk en altijd tevreden over service.
Superzaak met vriendelijk personeel en goeie service.
Altijd super tevreden!
Met veel plezier ga ik steeds terug!
Professioneel en vriendelijk !
Professioneel en vriendelijk!
Vertaald door Google Bovenkant!! Origineel Top!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid