facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoonheidsinstituut Nicole

Info

Schoonheidsinstituut Nicole
Gediplomeerde Zelfstandige sinds 2 april 1998
http://www.instituutnicole.be/pages/home.aspx
Be0633438011

Geschiedenis

Ik, Nicole Demarbaix, ben in april 1998 vanuit het niets begonnen in een kleine ruimte in mijn woning. Na 3 jaar bleek dit te klein en ben naar de eerste verdieping van mijn woning verhuisd. 2 jaar later kreeg ik de mogelijkheid om het huis naast mij te kopen en de gelijkvloers te verbouwen naar een mooi instituut met winkel/wachtruimte, 2 ruime verzorgingscabines en een infrarood-sauna met rustruimte en jacuzzi!
Met mijn meer dan 20 jaren ervaring mag ik met fierheid zeggen dat ik een bloeiende zaak uit de grond heb gestampt.
Ik werk met een Belgisch dermato-cosmetisch product Clephar die niet getest op dieren en zonder dierlijke bestanddelen zijn.
Vertrouw ons je huid toe...

Je huid vraagt duidelijke garanties:
* Gebruik van hooggedoseerde hightech werkstoffen.
* Huidverbetering op het hoogste niveau.
* Producten voor de meest gevoelige huidtypes. (vrij van paraben, minerale oliën etc.)
* Adequate oplossingen voor elk huidprobleem.

En u... vraagt een persoonlijke benadering van een schoonheidsspecialiste die uw huid perfect analyseert en u laat voelen wat wellness werkelijk kan betekenen.

Gelaatsverzorgingen :
Alle verzorgingen zijn op basis van hooggedoseerde hightech werkstoffen en verlenen een onmiddellijk en zichtbaar resultaat. DNA-protectiesystemen, proteïnes, aminozuren, ceramides en vitaminen verbeteren de kwaliteit van de huid.
Sterke anti-oxidanten beschermen tegen huidveroudering door zon, stress en pollutie. Specifieke maskers en massagetechnieken verhogen de werking van de behandelingen en verlenen een heerlijk gevoel van totale ontspanning.

Voor elk wat wils. Wij verzorgen je gelaat met de meeste zorg na een grondige analyse en een gezamenlijke bespreking maken we de juiste keuze van behandeling.
Zowel voor vrouwen, mannen en pubers.

Make-up :
Op regelmatige tijdsstippen worden er make-up workshops georganiseerd maar kan ook op individuele basis gebeuren. Leer jezelf maquilleren. Leuk en leerrijk!

Hand- en voetverzorging :
Onze handen zijn onze visitekaartjes! Geef ze de nodige aandacht met een professionele aanpak en eventueel met een extra paraffinebadje.
Wij passen de medische voetverzorging toe zodat u terug op wolkjes de zaak kan verlaten. Ook is er een voetverwenning, een scrub en masker, geven de huid de nodige voedingsstoffen en werkt uiterst ontspannend.

Lichaam :
Je lichaam terug streelzacht en verzorgt dankzij de lichaamspeeling, haptonomische massage, cellulitis- en verstevigings behandelingen, pakkingen en figuurcorrectie.

Ook de HotStone massage en de "nieuwe" Edelstenen massage geven evenwicht tussen lichaam en geest. Even helemaal weg van de wereld, hemels genieten! Zeker het proberen waard!
Ontharingen

Met de meeste zorg en op hygiënische wijze verlost van ongewenste beharing over gans het lichaam. Zowel voor vrouw als man.
Wij werken met de lauwe en de warme was.

Extra’s:
Wellness pakketen zijn onderling bespreekbaar.
Cadeau bonnen verkrijgbaar zowel een verzorging als een bedrag zijn mogelijkheden.

Adres: Hovestraat 190, 2650 Edegem
Telefoonnummer: 034542651
Stad: Edegem
Route: Hovestraat 190
Postcode: 2650


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Schoonheidsbehandelingen prijslijst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Saunatopia, de sauna van Antwerpen Saunatopia, de sauna van Antwerpen 708 meter We hebben een gezellig, ontspannend dagje sauna gehad. Tijdens de winter als je niet ...
Letegiam Letegiam 994 meter Lichaamsmassage aan huis Ondernemingsnummer: 0717862455 BTW nummer: BTW BE 0717862455
Studio Daphne Studio Daphne 1 km Uitstekende service van een toffe schoonheidsspecialiste!
Instituut Sophie Instituut Sophie 2 km Zeer verzorgd instituut met vriendelijk ontvangst! Zeer blij met alle behandelingen
White by Pomm Cosmetics White by Pomm Cosmetics 2 km Cosmetic Teeth whitening
Osibo Beauty Osibo Beauty 2 km Ik ga hier sinds een jaar voor gellak, meestal met nailart en ben altijd super blij m...
Ourhouse Ourhouse 3 km Super en mega lieve dames. Een tevreden klant
Recensies
Daar kom je echt tot rust.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid