facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoonheidsinstituut Anne

Schoonheidsinstituut Anne

Geschiedenis

Iedereen wil er graag op zijn best uitzien en zich op en top in zijn vel voelen .. en hoe kan je dat beter dan door een bezoekje te brengen aan een schoonheidssalon? Laat jezelf eens extra hard verwennen bij Schoonheidsinstituut Anne. Wij zijn gelegen in Sint-Job-in-’t Goor en zijn perfect bereikbaar voor ieder, slechts enkele minuutjes van de snelweg verwijderd!

Je kan bij ons terecht voor allerhande behandelingen, gaande van gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, manicure, pedicure tot ontharing en zelfs maquillage. Een schoonheidssalon met een volledig en kwalitatief aanbod dus! Heb je last van beschadigde nagels of eerder een droge en futloze huid? Dan is enkele uurtjes verwennerij in een schoonheidssalon ideaal om je huid en je nagels weer te doen stralen! Bovendien geven we ook advies op maat, zodat ook jij je lichaam perfect kan onderhouden!

Verder is ons schoonheidsinstituut niet enkel geschikt voor vrouwen, maar uiteraard ook voor mannen! Niets boven een gezellig uitje samen met je vriend of vriendin om je eens lekker te laten verwennen en eens heerlijk te genieten!

Kom zeker eens langs en laat je heerlijk verwennen door ons enthousiast en vrolijk team! Een optimale verzorging samen met een tasje koffie, iets fris of een kopje thee, wat heb je nog meer nodig?!



"Bij Studio Ann kunt u rekenen op een verzorging op maat. Gediplomeerde schoonheidsspecialiste die een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel draagt en zweert bij de klassieke schoonheidsverzorging zonder hightech toestellen. Maak een afspraak voor een gelaatsverzorging, manicure, pedicure of een totale lichaamsverzorging. Indien u vragen heeft, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren of bezoek onze site."
Adres: Eikenlei 17, 2960 Sint-Job-In-'T-Goor, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32 495761638
Stad: Sint-Job-in-'t-Goor
Route: Eikenlei 17
Postcode: 2960



op zoek naar gerelateerd: Manicure Sint Job, Nathalie Beauty, Gezichtsbehandeling Brecht, Natural Beauty by Nathalie, Gelnagels Sint-Job, Pedicure Sint-Job
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LaShey's Lash Lounge & Academy LaShey's Lash Lounge & Academy 883 meter Lash Lounge en Academy | Waar wimperslaapjes de nieuwe ME-time zijn in een chique toc...
Schoonheids, wellness en healingscentrum Lutgarde Verbiest & co Schoonheids, wellness en healingscentrum Lut... 1 km Lieve mensen en goede service
Recensies
zeer aangename ervaring. Ann neemt haar tijd en laat je echt ontspannen. Rustige muziek op de achtergrond, goeie raad mbt huidtype en past verzorging aan. Een dame die heer vak met passie uitvoert. Bovendien hanteert zij democratische prijzen zodat haar studio voor iedereen "toegankelijk " is. Mijn volgende afspraken voor de rest van het jaar zijn reeds ingeboekt!
Super lieve mevrouw Heel gezellig ruimte waar ze werkt Wij zijn heel tevreden en we komen terug !!!!
Zo leuk , warm, lief en behulpzaam, toppie
Zeer vriendelijke ontvangst. Voetjes uitstekend gedaan.
Ik kom hier heel graag! Supervriendelijk, en altijd goed geholpen.
Super! Ik kan geen betere pedicure wensen.
Weeral een fantastische relaxte behandeling in een zeer verzorgd kader. Aanrader.
Zeer goede en verzorging en vriendelijke dame
Supervriendelijke dame en een professionele behandeling aan democratische prijzen
Vriendelijk en prima verzorging. Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid