facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SchoenenLuyten

SchoenenLuyten

Info

www.schoenenluyten.be

Geschiedenis

Schoenen Luyten is een speciaalzaak voor dames- en herenschoenen. Mode en een perfecte pasvorm gaan zeker samen! Ons aanbod bestaat uit kwaliteitsmerken voor ieders budget zoals Gabor, Mephisto, Rieker, Footnotes, Ara, Wonders, Wolky, ... Een persoonlijke en vriendelijke bediening is vanzelfsprekend. Op www.schoenenluyten.be kan u alle modellen en maten zien die we in voorraad hebben; al dan niet geschikt voor een los voetbed. De winkel is ruim, overzichtelijk en eveneens makkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Parkeren kan gratis op een eigen parking voor en achter de winkel.



"Gratis verzending België en Nederland. Schoenen luyten te dilsen - stokkem heeft enorme keuze in dames- en herenschoenen, ook geschikt voor steunzolen. Mephisto , gabor , solidus , giorgio , softwaves , dorking , fluchos , ara , dlsport...Vriendelijk vakbekwaam personeel, perfecte service, rolstoelvriendelijk, makkelijk en gratis parkeren. Schoenen Luyten, uw vertrouwen waard!"
Adres: Burg Henrylaan 49 B, 3650 Dilsen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 089755608
eb.netyulneneohcs@ofni
Stad: Dilsen
Route: Burg Henrylaan 49 B
Postcode: 3650


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: luyten schoenen rotem openingsuren, vital luyten, piepers schoenen neeroeteren, schoenen splendy neeroeteren, schoenen piepers, avance, schoenen luyten bvba burgemeester henrylaan rotem, avance schoenen
Recensies
Ik ben super tevreden over Schoenen Luyten. Ik had een probleem met een paar schoenen en ze hebben mij in de plaats daarvoor nieuwe schoenen gegeven. Top service!
Scott heeft mij zeer goed geholpen en suggesties gegeven. Ik ga zeker nog eens langs gaan.
Goeie bediening en vriendelijk mensen die de moeite doen .
Heel persoonlijke en goede hulp bij het passen van schoenen.
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Top.
Veel keus en vriendelijk personeel. Geeft goede uitleg
Altijd een goede service van het ganse team , deze keer was vital en Scott super behulpzaam .
Heel goede service en behulpzaam echt een fijne zaak kom et graag en de vlgd keer weer was 1e bezoek
Zeer goede service. Heel vriendelijk personeel. Verzorgde zaak. Tevreden klant.
Super winkel zeker voor iemand met moeilijke voeten en goede vlotte dames en heren in de winkel . Toffe merken en super keuze voor personen met steunzolen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid