facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoenen Verschraegen

Schoenen Verschraegen

Info

Reeds 3 generaties passie voor schoenen
kwaliteit - service - comfort - ruime keuze
Uw voeten in goede handen



"schoenen voor dames, heren en kinderen3de generatie passie voor kwaliteitsschoenen"
Adres: Kruisenstraat 45, 9270 Kalken, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +3293675724
Stad: Kalken
Route: Kruisenstraat 45
Postcode: 9270



op zoek naar gerelateerd: Petrini schoenen, Xsa Schoenen, Moernaut Schoenen lederwaren sint gillislaan dendermonde, Kinderschoenen Dendermonde, Belgisch schoenenmerk, Schoenenwinkel Lokeren, Van Bommel Aalst, Autry sneakers Gent
Recensies
Zaakvoerster is oprecht vriendelijk en behulpzaam, een pluim! Mooie collecties met kwaliteitsvolle en moderne schoenen, ook voor steunzolen een ruim aanbod.
Top team! Met top service en mooie schoenen!
Altijd heel mooie collecties van uitstekende kwaliteit, voor jong en oud. Bovendien word je er altijd met een grote glimlach en de beste service ontvangen. Niet voor niks al mijn favoriete schoenenwinkel sinds de tijd dat ik nog Samsonschoentjes droeg!
Steeds vlotte en super vriendelijke bediening. Top winkel met ruime keuze
Linda is een gevoelige vrouw met het hart op de juiste plaats. Die voor iedereen goed wil doen ook in deze corona tijd waarin elke middenstander zwaar getroffen wordt .chapeau voor haar hulpvaardigheid en doorzettingsvermogen om verder te gaan aan de zelfde service en vriendelijkheid.
Linda is de liefste, meest behulpzame verkoopster persoon in het algemeen. Telkens worden er prachtige collecties uitgekozen door haar. De winkel werd onlangs vernieuwd en is een op en top geslaagd design. Klein maar je moet er geweest zijn!
Het is een top zaak met een zaakvoerster die altijd klaar staat voor haar klanten
Mooi vernieuwde winkel. Kwalitatieve merken en vriendelijke service. Niet super groot maar altijd te vinden wat je zoekt.
Mooie winkel met uitgebreid assortiment. Vriendelijke bediening. Alles voor jong en oud. Een aanrader!
Hier altijd goed geholpen, koop bij de lokale middenstand.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid