facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoenen Verdievel

Schoenen Verdievel

Geschiedenis

Grote keuze in comfortschoenen, schoenen voor steunzolen en schoenen voor mensen met moeilijke voeten. Ook trendy modellen.
In de zomer : ook sandalen voor steunzolen.
Voor de winter : modieuze laarzen ook voor steunzolen van XS tot XXl kuit.
Ook schoenen in vegataal anti-allergisch leder.

Dames tot maat 43
Heren vanaf maat 38 tot maat 49 (docksides tot maat 50)

Wij helpen u graag bij uw keuze!!!

Openbaar vervoer : Kusttram halte Nieuwpoort-Bad. Stopt achter de winkel



"We helpen u bij het vinden van de best passende schoenen. Het team van medewerkers met uitstekende vakkennis bied u een persoonlijke service en laat u kennismaken met ons ruim aanbod aan topmerken met een correcte prijs/kwaliteit verhouding.We hechten veel belang aan eerlijkheid en trouw, zowel naar klanten, leveranciers en medewerkers toe. Eerlijke schoenen voor een eerlijke prijs, dat beloven we je!"
Adres: Albert 1 laan 193, 8620 Nieuwpoort-Bad, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 058/23.51.96
Stad: Nieuwpoort-Bad
Route: Albert 1 laan 193
Postcode: 8620


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:30
Dinsdag: 09:30 - 18:30
Woensdag: 09:30 - 18:30
Donderdag: 09:30 - 18:30
Vrijdag: 09:30 - 18:30
Zaterdag: 09:30 - 18:30
Zondag: 09:30 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Verdievel Oostende, Verdievel XSENSIBLE, Schoenen Roeselare, Schoenenwinkels Nieuwpoort, Schoenen Brugge, Schoenen voor moeilijke voeten limburg, Schoenen Gent, Solidus schoenen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mephisto Shop Nieuwpoort Mephisto Shop Nieuwpoort 223 meter Zoals gewoonlijk! Vriendelijk en hulpvaardig de beste schoenwinkel en daarom blijf ik...
Burt Burt 255 meter Helemaal geen handelaar... We hebben een paar schoenen gekocht met een mogelijke ruil...
Shoetine Shoetine 356 meter een voorliefde voor modieuze merken en kwaliteitsschoenen, een dienstverlening met de...
Recensies
Nieuwe sandalen gekocht en zool was na 2 weken helemaal stuk. Terug binnengebracht voor herstelling en pas na 3 bezoeken en 3 maand later kreeg ik 2 andere zolen die ik nog zelf zou moeten vastzetten en ook betalen. Dit is ongehoord en heb ze gewoon achtergelaten. Dus voor service en correctheid een nul van mij. Ons zullen ze nooit meer zien. Ik heb nooit gezegd dat de zolen met “blaasjes” waren, maar dat ze in de zon gestaan hadden met bovenvernoemd resultaat.
Prachtige nieuwe winkel. Zeer overzichtelijk en zeer ruim assortiment kwaliteitsschoenen aan een eerlijke prijs. De professionele begeleiding en service maakt dit een topwinkel.
Absoluut ontzettend tevreden van beide winkels in Nieuwpoort. Op alle vlakken: aanbod, kwaliteit, hulpvaardigheid personeel,... Allemaal fantastisch! ONLINE-BUSINESS daarentegen moet nog groeien. Wanneer je dit aanbiedt als onderneming, kan het niet dat de klant zijn geld niet terug krijgt wanneer je afstand doet van koopwaar. Ik bracht een online gekocht paar schoenen terug naar de winkel & kreeg een aankoopbon van de winkel... Dit heb ik nog nergens meegemaakt bij het online shoppen.
Deze morgen toevallig even binnen gestapt. Ik vroeg wat de mogelijkheden waren naar aankoop sandalen om te dragen met steunzolen. Was verwonderd over grote keuze en de geweldige bediening! Bedankt!
Sterk aanbod van de betere schoen. Bekwaam en vriendelijk verkoopspersoneel voor wie niets teveel is.
Zeer grote schoenwinkel met heel veel keuze aan schoenen, voor mannen, vrouwen en kinderen. De mensen van de winkel helpen je graag verder en zijn zeer vriendelijk!
Zeer vriendelijke bediening , Geven zeer goed advies met kennis van zaken .
Zoals altijd een prettige en perfecte shop ervaring. De nieuwe winkel is een zeer geslaagde renovatie. Klaar voor de nieuwe generatie Verdievel. En tevreden klant
Zeer veel keuze, geen moeite teveel om te laten passen. Zeer klantvriendelijk!
In Nieuwpoort ga ik er al geregeld nu online besteld gezien coronamaatregel. Vrijdagnamiddag besteld en dinsdag reeds in Zwalm. De goede service loopt online door! Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid