facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoenen Vanluechene

Schoenen Vanluechene

Info

Speciaalzaak in grote en kleine maten, comfortschoenen en modieuze schoenen.



"Vanluechene Schoenen te Rumbeke / Roeselare is een 1600 m² grote winkel met een enorme keuze aan modellen. Je vindt er alles: van Italiaans design over comfortschoenen tot grote en kleine maten. Ons verkoopteam helpt u op professionele wijze de beste schoen te kiezen!"
Adres: Sint-Petrus en Paulusstraat 6, 8800 Rumbeke, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 051202175
Stad: Rumbeke
Route: Sint-Petrus en Paulusstraat 6
Postcode: 8800


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:30
Dinsdag: 09:30 - 18:30
Woensdag: 09:30 - 18:30
Donderdag: 09:30 - 18:30
Vrijdag: 09:30 - 18:30
Zaterdag: 09:30 - 18:30
Zondag: 09:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Schoenenwinkel Roeselare, Schoenen Izegem, Schoenen online, Schoenen West Vlaanderen, Schoenen Zonhoven, Schoenen Schilde, Schoenen Herentals, Grote schoenenwinkel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
De winkel heeft een heel mooi aanbod maar hun eigen huismerk mankeert kwaliteit. Net sandalen aangekocht, 15 min later eerste hesp losgesprongen. Was slechts met 3 stikkingen vastgemaakt. Voorzijde losgekomen fantasie ondertussen ook nog. schoenmaker gaat nu alle fantasie elementen weg doen om deftig te kunnen stekken want je trekt alles zo los.
Reeds 40 jaar klant nog de mama van de oudere dame die nu nog in de winkel sta en de zoon top mensen en altijd vriendelijk en daar vind ik mijn schoenen en sandalen in maat 51-52 ik WIL nergens anders nog gaan kopen top winkel voor mensen met grote voeten in 1983 heb ik de eerste keer daar schoenen gekocht en heb er 4 paar gekocht en 2 paar sandalen voor mijn steunzolen ideale schoenen passen perfect een klant van Blankenberge
Als je hier je keus niet vind dan vind je het nergens. Zeer goede begeleiding.
Nog nooit gezien oneindig veel keuze ,zeer behulpzaam en professioneel
Redelijk slordige winkel, moeilijk alles te vinden. Wel een groot aanbod dat is een pluspunt zeker voor mensen die uit de buiten laten vallen. Behulpzaam personeel. Aan vriendelijkheid mag er gewerkt worden. Vanmiddag was het gesloten en ik was nog in de winkel. Niemand kwam kijken. Ik zat vast in de winkel. Vond niemand en daardoor te laat terug op mijn werk. Ik kreeg niet eens een sorry. Dat was het minste dat ze konden doen voor het ongemak! Ik snap dat ze personeel tekort hebben maar ze kunnen ten minste controleren dat alle klanten buiten zijn voor ze sluiten of ergens een blad plaatsen dat zei over de middag sluiten zodat klanten niet voor verrassing staan. Vandaar maar twee sterren ipv vier.
Topwinkel, ik heb schoenmaat 48 en nergens heb je meer keuze dan in deze winkel. Geloof me heb al veel winkels geprobeerd. Naar advies en correctheid toe is deze de winkel de beste waar ik ooit geweest ben.
Groot aanbod maar helaas al jaren hetzelfde. Verwacht hier geen grote solden, onduidelijke afprijzingen in de outlet
Heel vriendelijk en behulpzaam
Ben daar een maal geweest.kzal zeker nog terug gaan .mooie schoenen voor iedereen.goeie kwaliteit.
Wat een schoenwinkel! Keuze zat hier vindt je echt wel iets naar je zin. Je kan hier makkelijk een uur + ronden lopen en snuffelen. Wij zijn heel goed en vriendelijk te woord gestaan door de man van de mannenafdeling. Mijn vriend heeft hier dan ook zijn trouwschoenen gevonden. Goede service en open op zondag voormiddag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid