facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoenen Van Rensbergen

Schoenen Van Rensbergen

Info

Schoenen Van Rensbergen

Geschiedenis

Opgericht in 1956 door Romain & Lieve Van Rensbergen/Gillis en in 1986 overgenomen door Jo&An Van Rensbergen/Meys. Begonnen als kinderschoenenzaak en door de opleiding van orthopedisch schoentechnoloog uitgegroeid tot een comfortschoenenwinkel voor kinderen, dames en heren. Zestig jaar later specialiseren we ons nog steeds in comfortschoenen waarvan de meeste een uitneembaar voetbed hebben voor steunzolen. Alle schoenen worden in verschillende wijdtematen aangekocht en zijn uit de beste materialen vervaardigd. We werken voornamelijk met collecties die nog eigen fabrieken hebben in Italië, Frankrijk en Duitsland.
In ons atelier maken we steunzolen en orthopedische maatschoenen. We hebben een RIZIV nummer en zijn dus erkend door alle mutualiteiten. Service en advies vinden we belangrijk.



"U kan bij ons terecht voor steunzolen, sportsteunzolen en maatschoenen. We werken op afspraak, steeds 100% op maat en zijn erkend door alle mutualiteiten, waardoor u kan genieten van een gedeeltelijke terugbetaling."
Adres: NIEUWSTRAAT 11, 1785 Merchtem
Telefoonnummer: 052372847
Stad: Merchtem
Route: NIEUWSTRAAT 11
Postcode: 1785



op zoek naar gerelateerd: Samen Fit Merchtem, Schoenenwinkels Merchtem, Orthopedische schoenen, Torfs, Orthopedie Merchtem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SRAJEX bvba SRAJEX bvba 4 km Srajex bvba is a company who exports secondhand textiles and shoes all around the wor...
Recensies
Altijd een plezier, zeer vriendelijk ontvangen en geholpen. Superkoopjes kunnen doen voor de kinderen zo op de laatste dagen van de solden, topkwaliteit altijd. En nog eens chapeau voor het personeel om zoveel geduld te hebben met kinderen die niet goed weten wat ze willen en graag vele schoenen passen :- Kortom: AANRADER!
Fantastische kinderschoenen die altijd goed zitten. Een must eigenlijk voor ieder 'klein mensje ' want voeten zijn belangrijk ! Voor de al wat grotere mensen zijn er daar zeer goede en trouwens ook zeer mooie comfortschoenen. Ze kosten wel wat meer maar het gemak en het plezier dat men er van heeft zijn het zeker waard ! Vriendelijke bediening !
Uitstekende schoenen, vriendelijke en behulpzaam, niet goedkoop maar de schoenen gaan lang mee
Heel vriendelijk en professioneel Comfort trendy schoenen voor elke leeftijd. Aanrader
Altijd heel goede service om schoenen te kopen. Eerst beschrijven waar je naar op zoek bent en je krijgt een waaier aan mogelijkheden gepresenteerd. Je krijgt er altijd voldoende uitleg bij en eventueel suggesties. Zeer goed!
Vriendelijke mensen die weten waarmee ze bezig zijn. Ook veel vrienden komen er van ver naar toe om schoenen te kopen, ze zijn allemaal tevreden!
Een zeer goede schoenwinkel met hele goede raad als je steunzolen draagt. Trendy schoenen voor elke leeftijd.
Zeer goede schoenenwinkel! Zaakvoerders nemen hun tijd en helpen je de juiste schoenen te kiezen. Schoenen zijn er van zeer goede kwaliteit!
Als je orthopedische schoenen wil da moet je hier zijn. De eigenaar van de winkel weet waar hij over praat en heeft veel geduld bij het passen van schoenen, we gaan nergens anders meer.
Super vriendelijke mensen. Een echte aanrader voor goede schoenen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid