facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoenen Van Loock

Schoenen Van Loock

Info

Schoenen en lederwaren voor dames, heren en kinderen in Zandhoven en online bij www.vanloock.com

Geschiedenis

Meer dan 60 jaar geleden startten Albert Van Loock en echtgenote een klein bescheiden winkeltje aan de Langestraat te Zandhoven. Enkele paar schoenen in de vitrine en voor de rest met de bakfiets de boer op om ter gelegenheid van Pasen, Plechtige Communie en andere hoogdagen uit die dagen, bij de boeren uit de streek, de ‘nieuwe collectie’ te gaan presenteren. We schrijven dan 1946. De zaak groeide. Het winkeltje werd een echte winkel. De schwung zat erin en in 1969 werd de pvba opgericht.

In de loop der jaren is er heel wat verbouwd. In 1991 werden de dames- en herenafdelingen gescheiden en in 1997 kwam er een specifieke afdeling voor kinderen bij. Na de grote verbouwing van 2009 kijken we nu -vandaag- naar een volledig nieuwe Van Loock Schoenen en Lederwaren.

Wat deze vernieuwde winkel zo speciaal maakt is het totaalconcept. Om te beginnen de architectuur. De Belgische architect Vincent Van Duysen, gekroond tot ‘Designer van het Jaar 2009’ in Parijs, zorgde voor strakke, wat minimalistische vormen, die ook doorgetrokken worden in het interieur met veel glas, zeer hoge sobere ruimten en subtiele vormen.


“Waar nog tijd is voor de klant...

advies, know-how en jaren ervaring...”


Bij Van Loock Schoenen en Lederwaren stapt u niet zomaar naar binnen. Een eerste halte, misschien wel de meest directe, zijn de vitrines. De schoenen stralen. Wie deze etalages ontwerpt, moet van schoenen en van mensen houden. En wie deze presentatie ziet, moét binnen gaan. Daarbinnen... geen schoenen. Alleen enkele indooretalages met weer die doorvoelde opstellingen.

Zowel in de dames-, heren- als kinderafdeling krijgt u een volgnummer. Uw beurt, uw verkoopster en een overvloed van tijd om uw wensen in schoenen te vervullen. Heel recent kwam er ook een Van Loock webshop bij. Hier kan u online een greep uit onze nieuwe collecties bekijken en bestellen.

Keuze te over. De nieuwe collectie volgt meer dan 200 modelijnen van alle gerenommeerde merken en dit in alle (grote en kleine) maten. Voor de damesschoenen gaan de maten van 33 tot 43. Om maar een idee te geven.



"Sinds 1946 is Van Loock een gevestigde waarde op het gebied van schoenen, handtassen en accessoires."
Adres: Langestraat 49, 2240 Zandhoven
Telefoonnummer: 03 484 30 88
Stad: Zandhoven
Route: Langestraat 49
Postcode: 2240


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:30
Dinsdag: 09:30 - 18:30
Woensdag: 09:30 - 18:30
Donderdag: 09:30 - 18:30
Vrijdag: 09:30 - 18:30
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Van Loock solden, Schoenen van Loock merken, Van Loock handtassen, Van Loock enkellaarsjes, Van Loock sandalen dames, Van Loock pumps, Van Loock kinderschoenen, Van Loock heren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ama Ama 493 meter Hier kan je bedrukt textiel, applicaties, handgemaakte vlaggenlijnen en verjaardagskr...
Schoenen Coppé Schoenen Coppé 1 km Voor goede en kwaliteitsschoenen en een zeer familiale service een bzoekje waard !!!!
Recensies
Bedroevende service na verkoop! Ben reeds jarenlang klant bij schoenen Van Loock. Laatste aankoop was een paar dure sneakers van het merk Archivio,22 waarbij na slechts enkele keren dragen duidelijk een fabrieksfout was. De fabrieksfout werd erkend door zowel fabrikant als winkel. Schoenen Van Loock wil mij het bedrag dat ik betaalde, niet terugbetalen. Ik kreeg een retourbon, maar terugbetaling is niet mogelijk nochtans wel bij online bestellingen die geretourneerd worden. In tussentijd wordt hun aanbod alleen maar duurder en kan ik minder kopen met mijn bon. Dit is een zeer dwingende manier om klanten aan zich te binden, met een averechts effect. In de toekomst ga ik eerst wel elders kijken. In uw mail zegt u dat ik voldoende tijd heb gehad om mijn ongenoegen te uiten over jullie manier van handelen. Dit heb ik in september ook onmiddellijk gedaan. Maar ook toen kreeg ik hetzelfde bedroevende antwoord.
Pracht winkel, hele mooie collectie, heel goed advies van zeer klantvriendelijke medewerkers. Ik ga heel graag naar Zandhoven, al moet ik er voor in de file staan.
Prachtige winkel , kwaliteitsschoenen en vriendelijke bediening. Wat wil een mens nog meer?
Ruime keuze en hele vriendelijke verkoopsters die met plezier meer dozen meebrengen om te proberen.
Spijtig hadden wij een personeel die haar dag niet had gisteren. Voelde ons echt niet welkom spijtig!
Verandering van assortiment kon mij niet bekoren. Er wordt duidelijk enkel op het topsegment gemikt. Spijtige evolutie......
Mooi aanbod van schoenen, zeker de moeite waard om eens naartoe te gaan. Vriendelijkheid kon beter maar kon aan het moment zelf hebben gelegen solden+zaterdag. Zeker een 4/5 waard.
Dit is echt een zeer aangename en unieke schoenwinkel. Het personeel is echt super vriendelijk en behulpzaam. In tegenstelling tot andere schoenwinkels komen ze hier schoenen naar je toe brengen om te passen. Hierdoor krijg je ook schoenen gepresenteerd waar je normaal zelf niet gemakkelijk naar zou grijpen, maar die wel echt de moeite waard zijn. Als je ook opzoek bent naar kwaliteitsvolle en mooie riemen of handtassen is dit zeker ook de place to be. Hier kom ik met plezier nog eens terug :
Prachtige schoenenwinkel. Heel bekend. Wel kwaliteit, dus niet voor de goedkoop,
Onmiddellijk had ze juiste schoenen bij top verkoopster.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid