facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoenen Timmers

Schoenen Timmers

Info

www.schoenentimmers.be

Adres: Dorpsstraat 1-3, 3520 Zonhoven
Telefoonnummer: 003211813766
Stad: Zonhoven
Route: Dorpsstraat 1-3
Postcode: 3520


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Zonhoven schoenen, Timmers Houthalen, Schoenen Houthalen, Exclusieve schoenen dames, Schoenmaker Zonhoven, Schoenen Roeselare, Schoenen Herentals, Schoenen kleine maten Gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Diana's Fashion Diana's Fashion 2 km Ik kom er niet zo vaak maat als ik ga is het gericht winkelen en kom dan met iets moo...
Recensies
Een heel leuke schoenenwinkel en de zaakvoerders weten waar ze mee bezig zijn. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan schoenen en ze zijn zeer vriendelijk. Wij zijn enorm goed geholpen!
Hele leuke winkel met veel keuze en bijzonder vriendelijke zaakvoerders.
Uitstekende service. Sloefen gekocht, draag ze al jaren. Super kwaliteit. Hier kom ik vaker. Xxx
Wat een service bij Timmers in ZONHOVEN! Een probleem met een te kleine schoenmaat werd toch nog opgelost en ik kreeg een nieuw paar schoenen : ongelooflijk en galant ! Bedankt , meneer en mevrouw Timmers : top dienstverlening Vanuit Diepenbeek kom ik naar ZONHOVEN voor schoenen Pol Keunen
Super leuke winkel, altijd goed gezind en zeer behulpzaam
Ik kom hier regelmatig en ben vaste klant geworden. Heel vriendelijke mensen echt familiebedrijf en heel veel keuze in elke prijsklasse. Er was eens iets niet in orde en er werd meteen een oplossing aangeboden. Aanrader!
Prachtige moderne schoenenzaak. Vriendelijk personeel. De eigenaar ontzettend aardig en vriendelijk. Ik kwam van Nijmegen, een eind rijden maar zeker de moeite waard! Kreeg zelfs koffie aangeboden. Ruime keus in kwaliteitsschoenen. Ik ben een favoriet van het Italiaanse merk: "Voltan." Kortom een aanrader om daar een keer heen te gaan! Klazina Hermans.
Timmers is al jaren gekend voor zijn kwaliteit en service ver buiten Zonhoven. Hun online verkoop is even uitstekend, Corona-proof EN toch nog heel persoonlijk. Bedankt!
Ruim aanbod en super vriendelijke zaakvoerders. Hebben veel geduld en geen moeite is hen te veel. De beste merken aan normale prijzen. Parkeren voor de deur. Alles is hier TOP! Een tevreden klant.
Héél veel keuze,vlotte en vriendelijke bediening ,voor ieders beurs een schoentje en buiten corona; staat de koffie zltijd klaar !! Een aanrader !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid