facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoenen 's Hertogen

Schoenen 's Hertogen

Info

Dames- en herenschoenen, handtassen en accesoires. Zorgvuldig voor u samengesteld uit de toonaangevende merken. Persoonlijke bediening en gratis parking.

Geschiedenis

SCHOENEN 'S HERTOGEN, UW SPECIAALZAAK IN HARTJE LIMBURG

Schoenen ’s Hertogen vindt u al sinds 1947 in Houthalen en is inmiddels toe aan de derde generatie uit de familie. Dit is een echte, authentieke familiezaak waar men eerlijk advies, een goede kwaliteit en service hoog in het vaandel draagt.

In het voorjaar van 2007 nam Veerle Vanstiphout de zaak over van haar moeder Mia ’s Hertogen. Ze opende de deuren van een mooie, ruime schoenwinkel in een volledig nieuw pand aan de Koolmijnlaan 91 te Houthalen.

AANBOD EN MERKEN

Bij Schoenen ’s Hertogen vindt u steeds een grote keuze aan modieuze damesschoenen, herenschoenen en jeugdschoenen van topmerken. Casual boots, trendy ballerina's, leuke en gemakkelijke sandalen, hippe laarzen, sexy pumps, geklede herenschoenen of sportieve sneakers? U kan bij ons terecht voor de perfecte schoenen voor iedere gelegenheid! Eén van onze grootste troeven is onze professionele en vriendelijke bediening en service, ook na verkoop! De bijpassende collecties handtassen, riemen en toffe accessoires zorgen voor de “finishing touch”!

U kijkt, kiest en past uw favoriete schoenen in de comfortabele lounge zetels en wordt daarin bijgestaan door een ervaren en vriendelijk verkoopsteam. Aan de hand van uw vraag, gidsen we u als het ware doorheen de collectie met veel aandacht voor uw persoonlijke stijl en smaak. Vaak brengen klanten hun nieuwe outfit mee (die ze eventueel kunnen aantrekken) om er de juiste schoenen en accessoires bij te kiezen.

Het is voor ons een hele uitdaging en van het grootste belang om ons cliënteel telkens weer te verrassen met een mooi, eigentijds en gevarieerd aanbod. Blije en tevreden klanten die graag bij ons shoppen en graag terugkomen, daar gaan we voor!
Enkele van onze merken:

Ambiorix - Benoite C. - Birkenstock - Bruno Premi - Crinkles - Emmy Wieleman - Footnotes - Gabor - Giorgio - Hispanitas - Lodi - Mephisto - Monshoe - Nero Giardini - Nordika’s - Olivier Strelli - Steve Madden - Timberland - Wonders - Zinda - ...

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID

Schoenen 's Hertogen is gelegen in de Koolmijnlaan op nummer 91, net buiten het centrum van Houthalen. De Koolmijnlaan is een zijstraat van de Grote Baan die vanuit Hasselt, richting Helchteren en Hechtel-Eksel in Noord Limburg loopt. De afrit van de E314 ligt op slechts een vijftal minuutjes rijden. Dit maakt dat onze winkel zeer vlot bereikbaar is vanuit Hasselt, Zonhoven, Lummen, Heusden-Zolder, Beringen of Genk. U parkeert bovendien gratis en voor de deur!

Adres: Koolmijnlaan 91, 3530 Houthalen-Helchteren
Telefoonnummer: 3211523777
Stad: Houthalen
Route: Koolmijnlaan 91
Postcode: 3530


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bouncewear Bouncewear 1 km Op goede vrijdag online schoenen voor mijn zoon besteld. Dacht dat het door de feestd...
Schoenen Vanormelingen Schoenen Vanormelingen 1 km Stijlvolle shop voor meisjes en dames top verkoopster altijd vriendelijk en behulpzaa...
SAVA Concept Store SAVA Concept Store 2 km Super mooie winkel met steeds zeer vriendelijke dames Sabine en Chantal die klaar sta...
Recensies
Topzaak waar je altijd je gading vindt maar vooral altijd uiterst vriendelijk behandeld wordt !
Prachtige schoenen, Ambiorix, vriendelijk en behulpzaam personeel met veel kennis over de producten.
Grote keuze van schoenen . En altijd even vriendelijk .
Topservice van de dames, altijd met de glimlach en uitgebreide keuze !
Zeer vriendelijk ontvangen
Uitverkoop voor sluiting
Een top team..
Mooie en degelijke schoenen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid