facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoenen Molders

Schoenen Molders

Info

Molders, in Deinze (Driespoort Shopping) en Sint-Pauwels. Uw favoriete winkel voor schoenen , handtassen, kleding en kinderkleding! Uitgebreide online collectie. Open op zondag!
Ondek onze collectie online, gratis levering en retour.

Geschiedenis

Schoenen, mode en sport
Kom langs in Sint-Pauwels of Deinze (Driespoort Shopping) of shop online: www.molders.be

Merken:

Bjorn Borg - Bluehaven - Boxfresh - Camper- CKS - Converse - Floris Van Bommel - Guess - Hispanitas - Hugo Boss - Kipling - Little David - Nero Giardini - Replay - River Woods - Rondinella - Romagnoli - Scapa - Terre Bleue - Tommy Hilfiger - Vans - Voltan

Comfort:

Ara - Clarks - Ecco - Footnotes - Gabor - Rieker - Mephisto

Kinderkleding:

CKS - Esprit - Mexx - Name it

Kleding:

Only - Garcia - Jack&Jones



"De nieuwste modetrends voor vrouwen, mannen en kinderen? Molders Schoenen en Mode is al ruim 40 jaar een referentie voor iedereen die van mooie én betaalbare mode houdt. Je vindt bij ons meer dan 100 topmerken in onze ruime en stijlvolle belevingswinkels in Sint-Pauwels, Deinze, Bornem, Boortmeerbeek en Ninove. Bovendien maak je je outfit helemaal af dankzij onze grote collectie aan handtassen en accessoires.Molders staat bekend voor zijn enorme keuze aan kwaliteitsvolle dames-, heren- en kinderschoenen & trendy kleding. Er is ook een aanbod van iets exclusievere merken. Ontdek zelf ons assortiment in onze winkels of webshop.Ook op zondag verwelkomen we je graag. Je wagen kan je veilig achterlaten op de parking, vlak voor onze winkels."
Adres: Zandstraat 119, 9170 Sint-Pauwels, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32 03 779 98 55
eb.sredlom@ofni
Stad: Sint-Pauwels
Route: Zandstraat 119
Postcode: 9170


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: schoenen molders openingstijden, molders handtassen, schoenen molders uitverkoop, molders kleding deinze, schoenen molders deinze, molders sint pauwels uitverkoop, molders kledij, molders driespoort deinze
Recensies
Heel behulpzaam, mooie winkel met heel veel keuze.
Mei 2019: Altijd leuk om een paar degelijke schoenen te kopen. Alhoewel de meest courante maten er vrij gemakkelijk uit zijn ondervonden wij toen. Maar zeker keuze genoeg. Tegenwoordig ook kledij te koop! Juli 2017: Uitverkoop wegens verbouwingen. Ideaal om een paar schoenen te kopen met 20% korting. Febr 2016: Goede Kwaliteit/Prijs winkel. dus zeker niet de goedkoopste. Grote merkkeuze, maar ze zouden eens duidelijk met borden aan plafond of iets dergelijks mogen aangeven "waar" er "wat" te vinden is. mannen, vrouwen, ... Je komt binnen en moet beginnen zoeken. Vriendelijkheid aan de kassa was maar doorsnee.
Vandaag met mijn echtgenote schoenen gaan kopen. Mooie winkel met voldoende keuze. Het viel ons op dat dames schoenen merkelijk duurder zijn dan heren schoenen. Vreemd toch.
Vriendelijke en goede service. Heel leuk shoppen.
Wij kwamen vandaag voor onze zoon zijn eerste paar schoenen, en wat een TOP service ! Wij werden uitgebreid geholpen bij de keuze van de juiste paar schoenen! Van alle schoenwinkels die ik al heb gedaan, is dit de meest kind vriendelijke winkel ooit ! Ook voor mezelf als zwangere dame was het niet simpel een maat 43 te passen, de dame in kwestie heeft me hiervoor ook uitgebreid geholpen. Meer dan 1 uur service die wij hebben gekregen voor de juiste paar schoenen waarvoor dank! Wij komen hier zeker terug! Ook de kassa afhandeling was top !
Te duur. Zelfde artikelen vind je ergens anders goedkoper
Heel groot en daarom beetje onoverzichtelijk Vriendelijk personeel
Mooie collecties en top kwaliteit!
Mooie winkel en veel keuze
Veel keus, voor een goeie schoen moet je wel wat geld betalen. Ook mooie keus kledij en handtassen. Jammer dat de naservice op niet veel trekt. Ze maken er zich vlug vanaf door te zeggen dat ik vlugger had moeten komen met de gescheurde schoen. Het waren geen goedkope.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid