facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoenen Maggy

Schoenen Maggy

Info

Schoenen, handtassen, lederwaren en leuke accessoires voor de hele familie.
Reeds 27 jaar een referentie in de streek voor kinder-, dames- en herenschoenen



"Sinds 1990 baten Maggy en haar man Gunther samen Schoenen MAGGY uit. Door de jarenlange ervaring presenteren wij een ruime keuze kwalitatieve dames-, jeugd- en herenschoenen. Mode, comfort, klassiek… u vindt het allemaal bij ons. We staan steeds met de glimlach klaar en informeren u over de laatste nieuwe trends. Extra service: schoenen voor losse steunzolen, alsook grote maten. In het assortiment vindt u ook bijpassende handtassen, lederwaren en leuke accessoires. Ook voor de nodige kwaliteitsvolle herstellingen van schoenen en lederwaren kunt u bij ons terecht. Effectieve onderhoudstips krijg je er gratis bij!"
Adres: Paardemarkt 15, 9520 Sint-Lievens-Houtem
Telefoonnummer: 3253628611
Stad: Sint-Lievens-Houtem
Route: Paardemarkt 15
Postcode: 9520



op zoek naar gerelateerd: Ruka Shoe
Recensies
Prima service, het is hun nooit teveel nog een paar extra schoenen uit te halen om de klant te dienen, geen opdringerig gedoe = de klant maakt nog altijd de eindkeuze, echte kwaliteitsschoenen waar je verschillende jaren kan van genieten, toonaangevende schoenwinkel met topkwaliteit Scappa, Lloyd en sinds kort ook Nathan.
Heel lief en vriendelijk, veel keuze .
Prima service en mooie collecties
steeds vriendelijk en heel behulpzaam
Zeer klantvriendelijk
Heel klantvriendelijk
Een plaats waa5klà koning is
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid