facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schoenen Lotz of Dotz

Info

Uw schoenspecialist in Sijsele! Zowel voor kids, als voor dames een uitgebreid aanbod. Absolute topmerken onder 1 dak! Maat 19 tem 41.

Adres: Dorpsstraat 80, 8340 Sijsele
Telefoonnummer: 050 37 59 35
Stad: Sijsele
Route: Dorpsstraat 80
Postcode: 8340


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 12:00

Recensies
Wat een geweldige schoenenwinkel en dit voor zowel kids als dames! 100% full service, met juiste info en degelijke schoenen. Correct advies naar juiste maat volgens merk. Wij doen met plezier de verplaatsing om hier mooie schoenen en accessoires te vinden.
Topwinkel om kinderschoenen te kopen. Een dame die de echt professioneel is, nooit pusht en zeer goed met de kinderen weet om te gaan . +Kwaliteit voor een correcte prijs
Zeer vriendelijk met schoenen van goede kwaliteit die er nog eens mooi en tof uit zien. Hier krijg je ook echt advies een echte aanrader.
Mooie en degelijke schoenen,veel keuze. Geduldige verkoper. Neemt tijd om de juiste maat te bepalen en weet welke modellen passen bij het kind.
Altijd super vriendelijk, goede opmeting, veel keuze en goede kwaliteit
Leuke mooie schoenen.super bediening
Super lieve mevrouw top een aanrader
Schoenen voor alle voetjes
Bijzonder tevreden van de service!
Er is hier een ruime keuze aan kinderschoenen. Met deskundige hulp en advies van de winkelier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid