facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schmitz Digital Printing

Schmitz Digital Printing

Info

Imprimerie digitale

Geschiedenis

Impressions, solutions visuelles, création graphique, sites Internet



"Spécialiste de l'impression grand et petit format, du lettrage de véhicules, camionnettes et vitrines, création et pose d'enseignes."
Adres: Allée des Artisans, 3, 5590 Ciney (stad)
Telefoonnummer: +32 (0) 83 21 62 58
Stad: Ciney
Route: Allée des Artisans, 3
Postcode: 5590


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Lettrage Ciney, Imprimerie Schmitz Stavelot, Imprimerie Namur, Photocopie ciney, Papeterie Ciney, Imprimerie erpent, Empreinte Ciney, E-store Schmitz
Recensies
Als onderdeel van een schoolproject bezochten we de firma Schmitz. Het bezoek leerde ons hoe het bedrijf werkt; zijn verschillende druktechnieken en vooral zijn interesse in ecologie. We werden op een vriendelijke manier ontvangen en het personeel is vriendelijk en beschikbaar. Aan te bevelen voor uw toekomstige indrukken!!! In het kader van een schoolopdracht hebben wij de onderneming Schmitz bezocht. Dit bezoek heeft geen werking van het bedrijf geleerd; de verschillende druktechnieken en vooral de inpakt op de economie. Wij werden hier hartelijk verwelkomd, het personeel is zeer vriendelijk en staat klaar om al onze vragen te beantwoorden. Deze onderneming is zeker aan te raden!!
Ik heb Schmitz Digital Printing ingeschakeld om mijn tentoonstellingsfoto's af te drukken, en ik ben meer dan tevreden! Topkwaliteit, attent en responsief personeel. Aarzel niet om een ​​beroep te doen op hun diensten!
Goede printkwaliteit voor een eerlijke prijs; snel, responsief en efficiënt. Bedankt !
Kwaliteitsdrukwerk! Een team dat aandacht heeft voor onze behoeften. Aanbevelen.
Zeer tevreden met het werk dat ik aanbeveel
Reactiviteit, professionaliteit en kwaliteit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid