facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schmidt Korbeek-Lo

Schmidt Korbeek-Lo

Info

Bij Schmidt Korbeek-Lo kun je terecht voor keukens, badkamers en alles wat daarbij komt kijken zoals elektrische toestellen en meubilair.

Adres: Uitbreidingslaan 2B, 3360 Korbeek-Lo, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 016 26 91 56
Stad: Korbeek-Lo
Route: Uitbreidingslaan 2B
Postcode: 3360


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:30
Dinsdag: 10:00 - 18:30
Woensdag: 10:00 - 18:30
Donderdag: 10:00 - 18:30
Vrijdag: 10:00 - 18:30
Zaterdag: 10:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Schmidt keukens review, Schmidt kasten, Schmidt keukens leuven
Recensies
Ben in verschillende keukenbouwers geweest en hier heb ik mijn goesting gevonden en vooral een topservice van Lisa, niks is te veel , ze maakt altijd tijd voor u en heeft leuke ideeën voor u keuken. Een aanrader!
Vriendelijke ontvangst, ook zonder afspraak onmiddellijk tijd. Luisteren eerst naar je wensen om zo de geschikte toestellen en blad te zoeken. Vlotte communicatie via mail. En het allerbelangrijkste: een woord is een woord.
Wij zijn super tevreden over onze Schmidt keuken. Prachtige materialen, goede service, alles tip top, persoonlijke aanpak, alles is bespreekbaar. Elke dag is een plezier om te koken in de keuken van onze dromen!
Bruno heeft me zeer goed geholpen en doet een zeer goede opvolging van zijn projecten!
Heel tevreden van onze nieuwe keuken. We werden van begin tot einde goed begeleid. Er werd samen nagedacht om het totaal binnen het budget te houden wat ook lukte. Ook de plaatsing was heel verzorgd. Top dienst-na-verkoop. Aanrader.
Absolute aanrader! Prijs kwaliteit goeie balans, luisteren goed naar de noden, geven duidelijk en eerlijk advies, volgen de werf nauwgezet op, correcte plaatsing, maken mooie ontwerpen, vriendelijk personeel, degelijk materiaal enz Onze volledige praktijk 6 kabinetten en 2 keukens werd uiterst efficiënt en snel geplaatst. Chapeau!
Top service, echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid