facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schilderwerken Schyvens

Schilderwerken Schyvens

Info

Schilderwerken Schyvens staat garant voor kwalitatief schilderwerk, steeds met oog voor detail.

Geschiedenis

Bij Schilderwerken Schyvens kan u zowel terecht voor algemene schilderwerken - binnen en buiten, maar ook voor behangwerken, plaatsen van kroonlijsten en moluren. Alsook muurschilderingen worden naar wens van de klant uitgevoerd.

Klanttevredenheid staat op de eerste plaats, de beste reclame is nog steeds een tevreden klant die graag praat.
Stiptheid, een duidelijke communicatie en het naleven van afspraken ligt aan de basis van een goed contact.

Met een sterke product- en kleurkennis, wordt er voor een duurzaam eindresultaat gezorgd.

Als u voor een samenwerking met Schilderwerken Schyvens kiest, kiest u voor een zelfwerkend patron met een uitstekende motivatie en passie voor het vak. De werken worden steeds afgewerkt met oog voor detail. Ik ben pas tevreden, als u tevreden bent.

Adres: Narcisstraat 9, 2170 Merksem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0494697190
Stad: Merksem
Route: Narcisstraat 9
Postcode: 2170


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Heel onprofessioneel reageert niet bij probleem op aangetekend schrijven zelfs brief nog niet opgehaald na 14 dagen maakt pas afspraak dan na enkele mails en sms'jes gestuurd te hebben maar dan is mijn vertrouwen weg.
Ik had Schilderwerken Schyvens gecontacteerd om het huis te schilderen. Wat ik gekregen heb is eigenlijk een renovatie. Elk gaatje, elk scheurtje, elke oneffenheid werd aangepakt in onderling overleg. Zo aan het genieten van mijn muren en plafond. Het contact met Ann en Helga liep ook super vlot. Vanaf het eerste moment een super goed gevoel. Het team was ook super professioneel en aangenaam om in huis te hebben. Doe zo voort!
Zopas onze traphal onder handen laten nemen. Vanaf eerste contact met Ann was al duidelijk dat dit een dame is die weet van aanpakken. Ze is correct en stipt in alles. Vermits we een zeer slechte bezetter hadden gehad moest er hier eerst het één en ander worden afgekapt, hersteld en recht getrokken worden. Maar door 2 professionele Dirk en Paul medewerkers is het prachtig werk geworden! Elke dag met de glimlach en op tijd. Correct en beleefd in omgang. En elke dag werd alles netjes achter gelaten. Ik kan geen enkel minpunt aanhalen. Deze firma is absoluut een aanrader!! Dikke merci voor het prachtige werk! Paul en Cynthia.
Ik ben zeer tevreden van jullie werk. De eerste nacht lag ik in mijn slaapkamer en leek het alsof de kamer veel groter was geworden. De kleuren van de living geven een mooi resultaat met de veranderende lichtinval. Heel fijn! Ze werken samen met een kleurenconsulente en binnenhuisarchitecte die langskomt ter voorbereiding van de schilderwerken. Dit is een absolute meerwaarde bij het kiezen van de juiste kleuren en welke tinten best passen bij de woning, mezelf en de sfeer die ik in huis wil hebben. Zonder dit advies was mijn zicht op de mogelijkheden veel beperkter geweest en had ik waarschijnlijk een veel minder geschikte kleur gekozen. Na afloop van de werken vond ik nog een klein detail in de slaapkamer waarvan ik niet helemaal tevreden was. Ze stuurden binnen de week iemand ter plaatse om dit nog bij te schilderen zodat alles nu perfect in orde is. Door het vlotte contact ter voorbereiding van de werken, meermaals ter plaatse komen van de zaakvoerder, kleurenconsulent ter voorbereiding, zorgvuldige schilders ter plaatse en nazorg, heb ik met het volste vertrouwen mijn appartement aan hen toevertrouwd. Aanrader!
We hebben Ann van schilderwerken Schyvens een tijdje geleden gecontacteerd in verband met de schilderwerken voor de traphall in onze nieuwbouwwoning. Al vanaf het plaatsbezoek kregen we zeer duidelijke en professionele informatie. We hebben enkele wandlichtpunten in onze hall die zijdelings licht geven op de wanden, hierdoor merk je natuurlijk elke oneffenheid op in het pleisterwerk. Ann gaf ons de garantie maar ook het vertrouwen dat de muren volledig en vakkundig zullen geplamuurd, geschuurd, en geschilderd worden om alle oneffenheden weg te werken. Zelfs wat vroeger dan oorspronkelijk gepland, werd er gestart met de werken die een week zouden duren. Elke ochtend stond het team vrolijk paraat en elke avond werd alles netjes en georganiseerd achtergelaten. We zijn enorm tevreden, alles is piekfijn afgewerkt. Dit is echt het resultaat dat we voor ogen hadden!
Super enthousiaste mensen! Wij hadden een muur laten kaleien, dewelke echt slecht gedaan was.. Het team van Ann heeft ons geholpen en de miserie van concullega's omgetoverd tot een prachtige muur! Een droom kwam toch uit na alle miserie van voordien.. Wij zijn dus enorm dankbaar dat zij deze taak ten harte hebben genomen!! Op tijd op afspraak, duidelijke communicatie, en bovendien nog snel geholpen ook, een aanrader voor iedereen die opzoek is naar professioneel werk voor een normale prijs dan ook nog !! Veel dank aan Ann en in ons geval ook aan Paul ! Tot weerziens!
We zijn heel tevreden dat we schilderwerken Schyvens hebben gekozen om ons interieur op te frissen. An heeft ons goed begeleid bij onze keuze van materialen en haar medewerkers bij ons Robin en Roxy hebben een mooi resultaat afgeleverd ! Michel en AnnemieServices: Metaal verven
Zeer tevreden!! Vlotte communicatie en zeer net en nauwkeurig werk geleverd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid