facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schilderwerken Didier Vaneylen

Schilderwerken Didier Vaneylen

Info

Schilder/behanger Didier Vaneylen. U kan mij steeds bellen/mailen voor een vrijblijvende offerte voor grote/kleine schilderwerken.

Geschiedenis

Ik ben Didier Vaneylen, een zelfstandige schilder-behanger die gepassioneerd is in zijn vak, dit met oog voor detail en netheid.

Graag sta ik u bij in de keuze naar de juiste kleuren en materialen om van uw huis een gezellige en warme thuis te maken.

Dit van voorbereiding tot afwerking.

Denkt u er over na, nu of in de toekomst, uw huis in een nieuwe kleur te stoppen? Neem dan vrijblijvend contact op met me of neem een kijkje op mijn Facebook pagina. Ik sta u graag te woord.

Met vriendelijke groeten

Didier

Adres: Vlamingstraat 67, 8000 Brugge
Telefoonnummer: 0478910204
Stad: Brugge
Route: Vlamingstraat 67
Postcode: 8000


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TheLine.be TheLine.be 1 km Interieur schilderwerk | advies | totaalconcept Perfectie boven perfectie met een eno...
GJ Decor GJ Decor 2 km GJ Decor heeft onze voorgevel geschilderd. Hij heeft alles tot in de puntjes afgewerk...
Schilder- en decoratiewerken Steve Devlieghe Schilder- en decoratiewerken Steve Devlieghe 2 km Onze kamers werden prachtig geschilderd aan een eerlijke prijs. Aanrader !
Collumbien Collumbien 3 km zeer vriendelijk onthaal en zeer behulpzaam !!!
Decoratiewerken Nuyts Decoratiewerken Nuyts 4 km Perfecte uitvoering en afwerking! Schilder met oog voor detail, zeker aan te raden.
Nicolas Neyrinck Nicolas Neyrinck 13 km algemeen schilderwerken, plaatsen van laminaat en gyproc wanden plaatsen van wood wa...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid