facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scheldezicht

Scheldezicht

Info

"Brasserie 't Scheldezicht" is een gezellige brasserie met een prachtig uitzicht op de Schelde.



"Heerlijk ontspannen aan de oevers van de Schelde!"
Adres: Benedenstraat 97 , Bornem 2880, BE
Telefoonnummer: 03 766 06 68
Stad: Bornem
Route: Benedenstraat 97
Postcode: 2880


Openingstijden

Dinsdag: 11:00-21:30
Woensdag: 11:00-21:30
Donderdag: 11:00-21:30
Vrijdag: 11:00-21:30
Zaterdag: 11:00-21:30
Zondag: 11:00-21:30


op zoek naar gerelateerd: scheldezicht westkapelle, scheldezicht webcam, scheldezicht antwerpen, scheldezicht hamme, strandpaviljoen scheldezicht joossesweg westkapelle, scheldezicht linkeroever menu, scheldezicht linkeroever, scheldezicht sint amands
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
L'etranger L'etranger 5 km Op zoek naar een fijne brasserie ga dan naar hier! Het eten is heerlijk en het is in ...
In D'oude Poort In D'oude Poort 7 km Koffie ´Ouwe Poort´ gedronken... lekker. Net plaats bij de warme stoof.
Recensies
Super lokatie mooi terrasje met zicht op de Schelde natuurlijk ook lekker eten
Heerlijk gegeten met prachtig uitzicht en schitterende vlotte bediening. Duurt wel even eer je gerecht krijgt.
Jong koppel dat veel moeite doet en heel vriendelijk is. De zaal is al helemaal vernieuwd, het terras heel mooi en rustig wordt binnenkort vernieuwd. Ruime parking waar je mag overnachten met de mobilhome.
Gewoonweg ZALIG! Héél lekker gegeten op een gezellig terras aan de Schelde. Super vriendelijke bediening. Zeker een bezoek waard.
Heel gezellig terras, buiten, vlak aan de Schelde. Toen wij er waren was het er heel rustig. Lekkere ijsjes gegeten.
Zeer gezellig restaurantje met geweldig zicht op de Schelde zowel vanop het terras als vanuit het restaurant zelf vlotte bediening. Wel spijtig dat ze een heleboel dingen vanop de kaart niet meer konden aanbieden toen ik er was op een vrijdagavond. Geen mosselen, geen ribbetjes, geen varkenswangen, geen paling, geen taart bij dessert,... Ik hoop volgende keer te kunnen kiezen uit een volledig menu. Hetgeen ik gegeten heb, was wel heel erg lekker voor correcte prijs. Ze gaan mij hier zeker nog terugzien en bij volledige menukeuze geef ik wellicht dan zeer verdiende 5 sterren. Zeker een aanrader.
Mooie locatie met zicht op het water. Leuk terras aan achterkant. Beperkte maar zeer goede menukaart. Misschien iets te lang moeten wachten, maar we waren er op een druk moment en het lekkere eten maakte alles goed! Zeker een aanrader!
Zeer gezellig, heel lekker, betaalbaar, super vriendelijke en verzorgde mensen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Lang wachten,zowel voor de aperitief als voor de bestelling van het hoofdgerecht .De helft van ons gezelschap bestelde gebakken paling . Niet te begrijpen hoe je van zo'n mooie vis zo een slecht gerecht kan maken : precies gepanneerd droog, smakeloos.,jammer!!! Het enige pluspunt was wel , vriendelijke bediening
Toen we hier aankwamen hadden we ons eten besteld en moesten 50 - 60 minuten wachten voor we een simpele verbrande, uitgedroogde croque monsieur kregen. Ze hadden al zo lang in de oven gelegen dat ze totaal niet meer eetbaar waren €11 per croque monsieur hierna moesten we dan ook de volle pot betalen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid