facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scheldeboorden Travel

Scheldeboorden Travel

Info

Voor al Uw reizen één adres Scheldeboorden Travel! Patricia, Maureen, Cheyenne & Marjan bieden U service voor - tijdens en na uw reis!

Geschiedenis

Voor al Uw reizen één adres Scheldeboorden Travel! Patricia & Maureen bieden U service voor - tijdens en na uw reis! Pakketvakantie, à la carte reis, actieve vakantie, huwelijksreis, hotel, vluchten, huurwagen, gastronomisch weekend, citytrip,...
Wij helpen u graag met alles verder!!



"Voor al u reizen, groot of klein ben je bij ons aan het juiste adres!"
Adres: Scheldestraat 2a, 9140 Temse
Telefoonnummer: 3237712159
Stad: Temse
Route: Scheldestraat 2a
Postcode: 9140


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: IML wandelreizen, Reisbureau Sint-Niklaas, Wandelvakantie september 2021, Wandelvakantie 2022, Reisbureau wandelvakanties
Recensies
Volledig geholpen met raad en daad voor een top vakantie. Boekt voor jou aan de voordeligste prijs. Mama en dochter luisteren goed naar wat je juist wilt. Ze spreken uit zelfondervinding van een verblijf dat we uitgekozen hebben.
Vriendelijk, beleefd, familiale sfeer, het welzijn van de cliënt is van essentieel belang. In geval van problemen, kan de klant rekenen op het personeel. Aimable, courtois, ambiance familiale, le bien-être du client est essentiel. En cas de problème, le client peut compter sur le personnel.
Zelfs als niet-klant in Coronatijd correcte informatie gekregen over af te handelen dossier. Tof en vriendelijk.
Zeker een aanrader,zeer behulpzaam,vriendelijk, correcte informatie,
Contact gehad met Patricia, zeer professioneel, vriendelijk en behulpzaam! Hier kom ik zeker terug!
Zeer goeie en klantvriendelijke uitleg! Mensen die tijd nemen voor mensen. Professioneel en gaat tot het uiterste voor de klant.
We boeken al jaren een vakantie met scheldeboorden, altijd in orde en ook een taxi service naar de luchthaven en terug .
Vriendelijke mensen. Die je goed begeleiden voor je reis.
Super reisbureau
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid