facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schalienhuys

Schalienhuys

Info

‘t Schaliënhuys... De ideale locatie om te ontbijten , 's middags lekker en verzorgd te eten met collega's of vrienden!

Geschiedenis

Heeft u niet veel tijd om te lunchen, geef uw bestelling dan vooraf telefonisch door en u bent verzekerd van een snelle service!!!

Ook voor een vlotte afhaling van boodjes & warme gerechten, kunt u uw bestelling doorgeven op het nummer 052 / 444 315 en dan ligt uw bestelling tijdig klaar op de toonbank!

Adres: Cesar Meeusstraat 11, 9240 Zele
Telefoonnummer: 052/444 315
Stad: Zele
Route: Cesar Meeusstraat 11
Postcode: 9240


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 13:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Ontbijt Zele, Koffiebar Zele, Vivaldi Zele, Lunch Zele, Restaurant Zele, De Kroon Zele
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Istiklal breakfast & lunch Istiklal breakfast & lunch 187 meter Openingsuren Ma-vrij 07u-16u Za 09u-16u ZELE 052/528537 SİNT-NİKLAAS 03/4348899...
Recensies
Mooi en verrassend groen buitenterras en een speeltuintje voor de kleintjes
Iets lekker kunnen eten en drinken in een gezellige atmosfeer met als afsluiter eens binnenwandelen in het gezellige winkeltje
Gezellig tuinterras met toffe speelhoek voor de kinderen.
Leuk voor iets te drinken. Je kan er ook lekkere pannekoeken eten.
45 minuten gewacht op 2 broodjes. Toen we door moesten naar onze afspraak wouden we gewoon onze dranken betalen en door gaan, maar de broodjes waren "plots" klaar. We moesten gewoon nog maar 5 minuten wachten. Ookal hoorden we ineens uit het broodjesgedeelte "broodje kipfilet hè?" Komen. Toen we onze broodjes dan uiteindelijk mee hadden en we verder gingen bleek de panini nog eens zonder zalm te zijn. Gelukkig hadden ze ook het verkeerde broodje aangereken en waren er geen meerkosten aan. Mooie locatie en vriendelijk personeel, maar door zo een eerste indruk denk ik dat we voortaan bij istiklal om onze broodjes zullen gaan.
Gezellig buitenterras. Leuk met kinderen want schommel, trampoline, glijbaan, ... Duurde wel aan langere kant voor opdienen van enkele croques en een paar broodjes. Maar was wel lekker. We komen zeker terug.
Prachtig ontbijt
Een zeer gezellige Brasserie vlotte bediening en heel vriendelijk ook de Kids zijn daar zeer welkom zeker een pluspunt voor mams met Kids!
Er wordt vaak over een brasserie gezegd: 'Die hebben goeie spaghetti'. Maar hier is 't echt wel ne zalige spaghetti van 't huis.
Top voor lunch Verzorgde bediening en lekkere gerechten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid