facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schalienhuis ('t)

Schalienhuis ('t)
"Schalienhuis is al 30 jaar een begrip in de Noorderkempen, als familierestaurant voor à la carte en groepen. Gelegen in het Oude Dorpscentrum, daterend van 1560. Voorzien van verschillende zalen, een overdekte speeltuin, een groot zonneterras en een afgesloten eigen parking.Met Schalienhuis On Wheels komen wij ter plaatse en verzorgen we de catering voor groepen vanaf 100 personen in de Noorderkempen. Vanuit onze industriële mobiele keuken, met authentieke foodtruck look, toveren we live heerlijke gerechten. Deze worden door de bediening rondgebracht in de vorm van walking diner."
Adres: Oud-Dorpsstraat 38 , Loenhout 2990, BE
Telefoonnummer: 03 669 77 79
Stad: Loenhout
Route: Oud-Dorpsstraat 38
Postcode: 2990



op zoek naar gerelateerd: schalienhuis menukaart, schalienhuis on wheels, schalienhuis ontbijt, schalienhuis two for one, schalienhuis brunch, schalienhuis zele, schalienhuis foodtruck, schalienhuis events
Recensies
Zéér mooie locatie. Je kan er zelf met de mobilhome staan Mooi groot gezellig terras Speeltuin voor de kinderen Heerlijk gegeten diner Overheerlijk ontbijt Zeer vriendelijk personeel
Goede ontvangst, heel vriendelijk personeel en vlotte bediening. Mooie speeltuin voor de kinderen en niet te vergeten ook nog eens lekker eten
Een restaurant met geschiedenis Heerlijk eten en evenwichtige porties Maar het lijkt me dat er meer variatie zou kunnen zijn
Lekker eten en goede bediening met vriendelijk personeel. Grote en degelijke speeltuin. Spijtig dat er tussen de ingang van het terras en de oprit naar de parking geen poortje staat. Kinderen die uit de speeltuin komen om iets te drinken, lopen soms plots naar de oprit. Er moet maar juist een auto aankomen! Niet iedereen kan juist aan de zandbak zitten. Voor de rest zeer goed en zeker voor herhaling vatbaar.
Gezellig restaurant in een historisch pand met lekker eten en drinken. Aangezien de amuse die namens het huis werd aangeboden garnalenkroketjes waren en wij geen zeevoedsel eten, kregen we na dit te hebben gemeld loempiaatjes aangeboden, zeer attend! Heerlijke Dame Blanche met echte gesmolten chocolade. Een lokale Gin Tonic genaamd Babbelwater die echt lekker is.
Leuke locatie en lekker eten, zeer kindvriendelijk maar wel een zeer gevaarlijke situatie aan de zijkant, auto’s rijden de parking op en kindjes kunnen er gewoon buitenlopen! Hier best een poortje plaatsen!
Altijd zeer lekker eten, wat je ook kiest, met oog voor de presentatie. Vriendelijk personeel, vlotte bediening, je komt niets tekort. Goede prijs-kwaliteit. Kindvriendelijkheid: De speeltuin is een schot in de roos. Het personeel is kindvriendelijk. Parkeren: Er is een ruime privé parking.
Lang geleden maar niet vergeten wat kwaliteit betekent in het Schaliënhuis! Waar goed gevoel belangrijk is samen met lekker eten! Waar bovendien de maitre de salle de plak zwaait en iedereen uitstekend opvolgt! Aanrader!!!
Mijn grootmoeder had een maand op voorhand gereserveerd voor haar 80ste verjaardag voor 14personen bij een persoon genaamd Peter. De dag op voorhand kwamen we te weten dat ze blijkbaar op “jaarlijkse vakantie” waren. Maar dit hebben ze zelf niet laten weten aan ons, hier zijn we zelf moeten achterkomen. Vervolgens contacteerde mijn grootmoeder hun na hun jaarlijkse vakantie. De reactie hier van een van persoon genaamd Tinne was zeer ongepast. De manier van communicatie is zeer teleurstellend. Een gebrek aan respect naar klanten toe !
Lekker gegeten en gedronken. Met mooie speeltuin en je mag met de mobilhome blijven staan op de vrij rustige parkibg. Ingang wel smal.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid