facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schaessens Sport Wilrijk

Schaessens Sport Wilrijk

Info

Uw Teamwearspecialist
Sportartikelen en Bedrukkingen!

Openingsuren:

Dinsdag - Vrijdag van 11u tot 18u
Zaterdag van 10u tot 18u
Maandag - Zondag Gesloten



"Wij helpen u graag naar de overwinning door middel van onze hulp: your challenge is our job! Bij Schaessens Sport bieden wij een ruim en professioneel assortiment. Online vindt u op onze website al een voorproefje van wat u in onze winkel kan vinden. Houd ons online ook goed in de gaten om te kijken welke promoties en acties wij hebben lopen. Heeft u vragen over ons assortiment? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, maar even bij ons naar binnen lopen is natuurlijk net zo makkelijk.Wij helpen u niet alleen bij het kiezen van de juiste kleding of accessoires, maar wij kunnen uw kleding ook voor u personaliseren. Hebt u hier vragen over of zou u een offerte willen aanvragen voor een personalisering? Neem dan vooral contact met ons op!"
Adres: Jules Moretuslei 89, 2610 Wilrijk, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 033360098
Stad: Wilrijk
Route: Jules Moretuslei 89
Postcode: 2610



op zoek naar gerelateerd: Rita Sport, Fun Sport
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Addict Store Addict Store 5 km Heel vriendelijk geholpen. Kocht in het verleden altijd loopschoenen in uitverkoop. N...
Recensies
Het is zeker niet de grootste winkel, maar misschien wel de winkel met het beste assortiment voetbalkledij en schoenen. Top service en altijd het juiste woordje uitleg zonder verkoopspraatjes ! Nog een échte sportwinkel dus :- Vandaag weer supervriendelijk geholpen bij de keuze voor nieuwe voetballen voor onze OLVAC ploeg. Toppers!
Heel propere, professionele winkel met een sportieve look. Vriendelijk personeel en kwalitatief sport materiaal. De prijzen vallen goed mee en u zal er zeker wel wat vinden wat u zoekt, op vlak van voetbal toch ;
Zeer goede winkel. Goede assortiment sportkleding. Bekende merken. Footbalkleren en schoenen. Persoonlijk vind ik een beetje te duur, maar zeker sportkleren van heel goede kwaliteit. Al lang bestaande zaak in Wilrijk in Jules Moretuslaan. Heel goede locatie aan de rand van autosnelweg A12, Bomsesteenweg. Gemakkelijker auto te parkeren. Vriendelijke verkoper. Professionele advies en hulp bij keuze.
Goed materiaal voor degelijke prijs vaak nette korting! en goede en vriendelijke service.
Topwinkel, ook voor Padel materiaal !!!
Topwinkel met topservice. Zeer vriendelijk personeel . A++++
Vriendelijke bediening met top uitleg
Goede snelle service Vriendelijk Behulpzaam
Sorry niet geweest
Super vriendelijke dame
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid