facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Schaatsbaan Liedekerke

Adres: Sportlaan, 1770 Liedekerke
Telefoonnummer: +32 53 67 12 15
Stad: Liedekerke
Route: Sportlaan
Postcode: 1770



op zoek naar gerelateerd: Schaatsbaan Liedekerke openingsuren, Schaatsbaan Liedekerke reserveren, Cafetaria schaatsbaan Liedekerke, Schaatsbaan Liedekerke verjaardagsfeest, Schaatsbaan Heuvelkouter, Reserveren ijspiste Oudenaarde, Schaatsbaan tickets, Schaatsbaan oost Vlaanderen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Liedekerke Lions Liedekerke Lions 12 meter Liedekerke Lions Ice Hockey Club
Recensies
Mooie propere schaatsbaan met genoeg hulpmiddelen voor beginners. Super vriendelijk en behulpzaam personeel!!!! Infrastructuur is aan de oude kant, maar het personeel probeert door kleine ingrepen dit te maskeren!
Geen verschil in kosten met of zonder eigen schaatsen. En de schaatsen die je krijgt geeft wondjes in de voeten. Het enige leuke was de muziek en de spots.
Mooie ijspiste, niet lang moeten wachten.
Met de kleinkinderen gaan ijsschaatsen. Nadien in de cafetaria een glaasje gedronken terwijl de kindjes in de fijne binnenspeeltuin speelden. Een geslaagde uitstap
Een 2 tal weken terug bezocht ik de schaatsbaan. Bleek dat je nu alleen nog je tickets online kunt boeken. Indien je niet kúnt gaan krijg je jouw geld niet weer en moet je dit omboeken.In het ticket is zowel de inkom als de huur schaatsen inbegrepen zelfs bij gebruik van eigen schaatsen moet je de huur schaatsen nog betalen. En ik vind het niet kunnen dat tickets online geboekt moeten worden. Wat ten eerste met personen dat dit niet kunnen of door chronische gezondheidsproblemen. De werknemers op zich hadden wel begrip voor de uitleg dat ik gaf.Het zijn die van hoger op de boel om zeep helpen.
Tegenover vorige jaren is het wel prijzig en slechts 1tarief meer. Indien je je eigen schaatsen meeneemt, kreeg je vroeger korting, nu dus niet meer. Wel nog steeds dezelfde pret verzekerd.
Het ijs op de piste is zacht/goed gladgestreken. Tickets dienen online gekocht te worden. Zo kan je op voorhand zien of er veel volk aanwezig zal zijn.
Discoschaatsen op vrijdagavond is zeer leuk. Zeer verouderde kantine.
We hebben een leuke schaatssessie gehad, de tickets op voorhand reserveren gaat heel vlot, het personeel is vriendelijk en behulpzaam en het ijs is super. Verder is er ook een ruime parking en een cafetaria van waaruit je de schaatsers in het oog kan houden. Wij komen zeker nog eens een rondje schaatsen.
Met 3-jarig dochtertje naar het event de schaatsvriendjes geweest. Er werd allerlei materiaal beschikbaar gesteld wat het eenvoudig maakte om te leren schaatsen en ook om te spelen op het ijs. Ik was onder de indruk dat mijn dochtertje na een uur zich al zo goed kon voortbewegen op het ijs en zonder hulp of veel instructies. Ze heeft zich enorm geamuseerd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid