facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scanbie

Scanbie

Info

We scan your property (house, office, warehouse, castle, ...) and we'll create a digital 3D showcase. From then off you'll beter maintain the future!



"Uw partner in 3D visualisaties, 3D scanning, virtual reality en augmented reality. Scanbie biedt de totaaloplossing om uw product of gebouw zo optimaal mogelijk visueel en functioneel te presenteren, zodoende ze rendabeler verhuurd, verkocht of onderhouden kunnen worden. Graag meer weten? Aarzel niet ons te contacteren!"
Adres: christiaan Pallemansstraat 4, 2950 Kapellen
Telefoonnummer: 037711900
Stad: Kapellen
Route: christiaan Pallemansstraat 4
Postcode: 2950


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Blij dat ik dit bedrijf heb leren kennen. Leveren professioneel werk af en houden echt rekening met de input van de klant en zijn wensen . Aanrader voor al diegenen die projecten in de pijplijn hebben en ze reeds visueel levend willen maken !
Scanbie biedt een uniek pakket van techniek en creativiteit aan. Het zijn professionals met een stevige werklust en een passie voor de nieuwste technologieën in 3D Scanning, Virtual Reality & Augmented Reality. De 3D Modellen die ze afleveren zijn van de hoogste standaard en ze bieden een compleet nieuw inzicht voor elk bouwproject. Daar buiten is het team zeer aangenaam om mee te werken en je kan zeker zijn dat ze tot het uiterste gaan voor hun klanten.
Wenst u uw projecten te visualiseren doormiddel van een 3D, VR, AR of scan? Dan is Scanbie uw ideale partner! Door hun jarenlange ervaring in deze sector zijn zij thuis op alle vlakken. Scanbie stelt steeds de klant en kwaliteit voorop, ook staan ze altijd met een glimlach voor u klaar. Heeft u projecten die u digitaal wenst te visualiseren? Twijfel dan niet en contacteer Scanbie, the place to be voor virtuele TOP creacties!
Zeer aangenaam om mee samen te werken en er wordt 100% rekening gehouden met de wensen van de klant. Top top top! Uw gebouwen en producten in virtual VR of augmented reality AR ? Scanbie helpt u graag bij het realiseren van deze virtuale apllicaties ! Scanbie maakt niet alleen fotorealistische 3D visuals, maar ook levensechte 3D simulaties die u in VR of AR kan beleven . Een professioneel team van 3D artiesten en programmeurs begeleiden u zeer professioneel om uw digitale twins te creëeren ! Ontdek dit en nog veel meer bij Scanbie !
Als collega-student van An zaakvoerder Scanbie weet ik als geen ander met welke passie An haar zaak is gestart. Al jaren heeft ze de digitale koorts te pakken en maakt ze futuristische beelden als geen ander. Blij en fier dat we na 15 jaar nog steeds collega's zijn. Een betrouwbare basis voor een langdurige samenwerking.
We hebben al meerdere projecten gedaan met SCANBIE voorheen DCA. Steeds met succes en met overtuigende en verassende beelden. Door het snel evoluerende virtueel landschap zijn de mogelijkheden tegenwoordig dan ook oneindig maar voor ons niets steeds bekend. Bij onze laatste 2 projecten hebben ze bij SCANBIE een kosteloos extraatje geleverd om aan te tonen wat de waarde ervan is en dat heeft zijn werk meer dan gedaan! We zijn dan ook fan en zeer gecharmeerd over de steeds correcte levertijden en de manier van aanpak. Over het resultaat had ik het al, UITMUNTEND! Bart de Beule
Heel flexibele en professionele service. Het resultaat is top en kan voor vele toepassingen gebruikt worden klanten, leveranciers, toekomstige medewerkers.
De samenwerking was zeer prettig en een snelle communicatie onderling. Ik zou Scanbie zeker aanbevelen voor alle virtual & augment reality projecten. Peter Roodnat FLOR IT WIX PARTNER
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid