facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SBR BVBA

SBR BVBA

Info

Familiebedrijf gespecialiseerd in alternatieve zonne-energie systemen

Geschiedenis

Jos Hofmans & Kelly Hofmans heten u welkom bij SBR BVBA.
Wij zijn een familiebedrijf gespecialiseerd in zonne-energie systemen



"Familiebedrijf gespecialiseerd in zonne-energie systemen en batterijopslag"
Adres: Klein Mechelen 70, 2880 Bornem
Telefoonnummer: 0472 58 51 90
Stad: Bornem
Route: Klein Mechelen 70
Postcode: 2880



op zoek naar gerelateerd: Zonnepanelen Bornem, Kryptonite zonnepanelen, SBR TV, Zonnepanelen installateurs Stabroek, Zonnepanelen Lier, Zonnepanelen Ekeren, Kapellen zonnepanelen, Zeco
Recensies
Zeer professioneel advies inzake de installatie, ontzettend snelle plaatsingvrijdag beslist om met deze firma in zee te gaan en de woensdag erna lagen onze panelen al ! medewerkers zijn correct in hun afspraken, werken snel en oplossingsgericht en zijn vriendelijk bovendien ! Afwerking is zeer netjes, materiaal is degelijk. App met opvolging productie en verbruik is zalig. Wij zijn zeer tevreden en kunnen deze firma dan ook ten zeerste aanbevelen !
Zeer professioneel familiebedrijf. Zeggen waar het op aan komt. Geen verkoopspraatjes! Werken alles zeer netjes af binnen als buiten en plaatsen in samenspraak met de klant. Plaatsingsdienst kwam op tijd zoals afgesproken en treuzelen niet. De zaakvoerders en personeel denken met je mee en zijn flexibel. Zadelen je met niets op wat niet moet. Was een plezier om mee samen te werken. Na de plaatsing leggen ze alles incl de app tot in de puntjes uit. Helpen je zelfs met de set-up ervan. Heb naast zonnepanelen tevens een laadstation laten installeren. Geen verassingen bij plaatsing, tot in detail uitgekiemd met alle toeters en bellen naar comfort en veiligheid. Ik kan ze alleen maar aanbevelen AAAAAAAAAAAAAAAAAA++++++++++++++++++++++++ Trouwens hebben mijn oude installatie terug aan de praat gekregen waar de vorige installateur niet aan uitgeraakte!
Toppers in hun vak! Super vriendelijk , plaatsers laten alles netjes achter :- ook altijd leuk! Snelle en fantastische service! Zonnepanelen? 1 adres : SBR!
Een zeer betrouwbare, kwaliteitvolle en bekwame firma met vriendelijke mensen die weten waarmee ze bezig zijn. Zowel voor als na is de service op en top in orde. Zeker aan te raden!!!
Zeer tevreden van deze firma! - Professionaliteit en kwaliteit = 10/10 - Klantvriendelijkheid op en top. - De naservice is subliem. Heb je een vraag? Je krijgt heel snel een duidelijk en concreet antwoord en/of een eerlijk advies. - Aanrader!
Professioneel bedrijf. Werkt alleen met het beste materiaal en geven een vlekkeloze service! Een aanrader. En daarbij komt nog de enorme vriendelijkheid. Doe zo voort!
Zeer tevreden : profesioneel en betrouwbaar. De gemaakte afspraken en beloftes werden nageleefd. Ook de bereidheid om ons zo vlug mogelijk verder te helpen met kapotte omvormer was tof om te merken
Onze installatie van zonnepanelen werd door SBR op een deskundige wijze uitgevoerd. Een tot in de puntjes verzorgde uitvoering, alles zoals op voorhand afgesproken. Laat het zonnetje maar schijnen.
We waren geen klanten, hadden een probleem met de omvormer van de zonnepanelen, wat een klein werkje was. Snelle, vriendelijke service. Goede informatie voor een leek. SBR heeft er aan ons een vaste klant bij.
Vriendelijk Kwaliteit / prijs prima!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid