facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SBAT Autokeuring

Adres: Venecoweg 16, 9810 Nazareth (België)
Telefoonnummer: +3293810930
Stad: Nazareth
Route: Venecoweg 16
Postcode: 9810



op zoek naar gerelateerd: SBAT Nazareth afspraak maken, SBAT afspraak keuring, Www SBAT be Wondelgem, Autokeuring West-Vlaanderen, Autokeuring SBAT, Autokeuring Zwijnaarde, Autokeuring Sint-Niklaas, SBAT Sint-Niklaas
Recensies
Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven. Wat een droevig bedrijf is dit. Klantvriendelijkheid is echt 0. Afspraak maken bij ontvangst uitnodiging, gegarandeerd ben je al te laat en de boete gaat rechtstreeks in hun zakken, volgens mij doen ze erom. Planning staat 6/7 weken op voorhand vol. Blijkbaar is fout gegaan bij reservatie, waardoor mijn naam niet op de lijst stond en de heren willen niet keuren. Dus nodeloos staan aanschuiven. Als ik nu weer een afspraak wil maken, duurt het opnieuw 7 weken. Ik zal dus helaas eens 2/3uur tijd moeten vrijmaken om te gaan aanschuiven. Letterlijk tijd 'verschijten'. Hoe kan het toch dat ze er niet in slagen na al die jaren om de klantvriendelijkheid op te krikken? Het is mij een raadsel. Zonder een overheidsmonopolie je kan je wagen immers nergens anders laten keuren wat dit bedrijf al lang failliet geweest.
Deze morgen al een kwartier voor openingstijd 7u in de rij gaan staan. Er stonden 5 auto's voor mij. Binnen gereden iets na half acht en iets over 8u terug de baan op met een groen keuringsbewijs. Mijn stalen ros Kia Sportage - 2007 doet dat goed!
3 1/2 uur moeten aanschuiven, dacht zijn maar 10 auto's voor, maar 20 minuten per auto en maar 1 personeelslid per lijn,daardoor nog te laat op werk, goed bezig
Soms wel keer lang wachten en het gevoel krijgen dan de organisatie niet top is.
Bedrijfswagens staan meerdere uren aan te schuiven. Je bent gemakkelijk een halve dag kwijt. Voor een keuring die amper enkele minuten duurt als ze willen.
4,5uur aangeschoven personeel had er geen zin in en zat gewoon naar de radio te luisteren in mijn wagen..
Wat een ellende. Een afspraak gemaakt om 12 uur, maar alles liep daar ik het honderd.Er stonden om 12 uur nog 5 wachtende voor mij. Om 13 ,20 uur de schouwing kunnen verlaten. Dus dit systeem werkt niet. Ofwel gebrek aan personeel,ik weet niet wat de oorzaak is. Vele mensen waren daar aan het klagen over de middagpauze die ze er speciaal voor genomen hadden, maar velen waren zeker te laat op hun werk. Schaf dit hele systeem af,en doe het zoals in Nederland een APK KEURING bij de garage. Veel tijd en ellende bespaart.
Goede uitleg gekregen over wat in het oog moet gehouden worden. Met afspraak gegaan, maar 10 minuten moeten wachten.
Ze hadden spijtig genoeg iets over het hoofd gezien waardoor ik later ben moeten terugkeren. Ik heb bijna 2 uur moeten aanschuiven, enkel om mijn camionette te wegen.
Matige organisatie om aan te schuiven. Afspraak om 1600 op lijn 4. Maar poort ernaar dicht met als gevolg dat er een file op straat staat.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar SBAT Autokeuring met het openbaar vervoer


Nazareth Venecoweg 490 meter
125
145

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid