facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sbarro

Sbarro
Adres: Turnhoutbaan 5 Shop 84 , Wijnegem 2110, BE
Telefoonnummer: 03 354 34 92
Stad: Wijnegem
Route: Turnhoutbaan 5
Huisnummer: Shop 84
Postcode: 2110


Openingstijden

Maandag: 10:00-20:00
Dinsdag: 10:00-20:00
Woensdag: 10:00-20:00
Donderdag: 10:00-20:00
Vrijdag: 10:00-21:00
Zaterdag: 10:00-20:00


op zoek naar gerelateerd: sbarro nederland, sbarro car, sbarro pizza, sbarro prijzen, sbarro belgie, sbarro menu, sbarro leuven, sbarro wijnegem
Recensies
Vandaag een lekkere dunne pizza gegeten zoals in Napoli-Italia. Gezellige sfeer in een mooi vintage & uniek gedateerd jaren '90- interieur. De pizza 's worden hier handgemaakt met vers deeg zoals het hoort...hier krijg je echt waar voor je geld = betaalbare kwaliteit ! Goed warm en heerlijk krokant...zachte vulling met champignons. Vriendelijke bediening...voor herhaling vatbaar ! Top !!
Het was hier goed tot een tijdje terug. Door de definitieve wijziging naar dunne bodem deeg van de pizza, is er voor mij geen reden meer om naar hier te komen. €4.90 voor 1 stukje pizza BBQ chicken: vnl Maïs, 1 sneetje paprika, weinig smaak en €1.30 voor een lookbroodje dat gehalveerd is in grootte. Op te eten met houten bestek dat continue breekt.. geen aanrader meer. Zonde!
De beste pizza's eet je hier! Het personeel is ook heel vriendelijk!Eten: 5/5
Een stuk pizza genomen om een klein hongertje te stillen. Hij was lekker en warm. Zo warm zelfs dat mijn plastic vorkje er van smolt. Wees nu eerlijk plastic wegwerp bestek is niet meer van deze tijd en persoonlijk vind ik het dan ook jammer dat zulke zaken het signaal dat steeds luider wordt naast zich neerleggen. Het personeel was zeker vriendelijk. Voldoende kinderstoelen en de zaak oogt netjes.
Lekker en veilig! De gevulde pizza's zijn een aanrader
2022-11 Enkel kleine broodjes met olie en kruiden gekocht. Die bleken 's anderendaags, spijtig genoeg, niet meer te eten.
Leuk maar gefaald concept. Meestal als je vraagt naar een specifiek stukje pizza dan is deze volledig op/niet meer te verkrijgen. Soms verstaan ze je bestelling niet en geven iets totaal anders. Bovendien vind ik de zaak nogal prijzig. 5.30 voor 1 stukje pizza en 2.10 voor een kleine cola is wel overpriced. Enkel de ligging in Wijnegem Shop Eat Enjoy is een pluspunt.
De pizza is overheerlijk! Wij hadden enkele stukjes besteld en deze waren al eerder gemaakt. Ik had ook een xxl besteld en deze was vers gemaakt. Beide zijn lekker maar de verse was overheerlijk. Als je de mogelijkheid hebt om een verse te eten raad ik dat zeker aan Wel vrij duur hoor. 4 stukjes margareta en een xxl margareta met 4 colas was een stuk over de 40 euro
Heel lekkere pizzasEten: 5/5
Niet meer zoals vroeger.. eten ijs koud en zonder smaak! En super duur! Avoid!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid