facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor [email protected]

Savoury@Eastern
"verfinde Thaise gerechten , culinair verwennen is onze passie"
Adres: Muntstraat 18 , leuven 3000, BE
Telefoonnummer: 0478 60 02 68
Stad: leuven
Route: Muntstraat 18
Postcode: 3000

Openingstijden

Maandag: 00:00-14:00
Maandag: 17:30-22:30
Dinsdag: 11:00-22:30
Woensdag: 00:00-14:00
Woensdag: 17:30-22:30
Donderdag: 00:00-14:00
Donderdag: 17:30-22:30


op zoek naar gerelateerd: Sushi Muntstraat Leuven, Mu Thai Leuven, Pad thai Leuven, Japans restaurant Leuven, Take away sushi Leuven, Showcooking Leuven, Sushibar Leuven, Beste Aziatisch restaurant Leuven
Recensies
Heel erg verrast van hoe goed het eten hier is. Ik heb al heel veel sushi gegeten, maar deze was toch 1 van de beste. Hier komen we vaker!
Een eerste keer dat wij hier kwamen. De intentie was om sushi te gaan eten, maar niet op de gebruikelijke plaatsen. Heel tevreden van de kwaliteit en originaliteit van het eten. Geen meubelstukken van boten die voor uw neus gepland worden, maar een verzorgde en creatieve presentatie van het eten. Unieke smaken geleverd door een chef die begaan is met de ervaring van haar klanten.
Zeer lang moeten wachten, ongeveer 1u30. Zowel ik als mijn partner hadden eerlijk gezegd geen honger meer, maar we voelden ons wat ongemakkelijk om de bestelling te annuleren. Wanneer het eten uiteindelijk arriveerde, was het aan de lauwe kant. De pad Thai kip noedels was zeer droog en voor mij persoonlijk dus niet lekker. De sushi’s vielen ook uit elkaar… De manager denk ik deed ook niet erg vriendelijk naar zijn eigen personeel. Mij zien ze hier niet meer terug. Het was een zonde van mijn kostbare tijd en geld.
Geweldige ervaring! We namen het Lucky menu voor 2 personen. Zalige smaken en verrassende presentatie. Top bediening!
De thaise kippensoep is overheerlijk. De hoofdschotel was iets teveel en Kwame iets te snel ,De soep was nog niet op . De huiswijn een chardonnay is een aanrader .
Gezellig restaurant. Eten is zeer lekker! De bediening echt ook vriendelijk. Zeker een adresje om te onthouden in Leuven. Smakelijk!
Eerst het eten: dat was super lekker, absoluut complimenten aan de chef. Dan de service: dat was het slechtste dat ik ooit heb meegemaakt en ik ben echt NIET kritisch ingesteld. Bijzonder lang wachten 2u ongeveer, de gang van mijn ouders werd een half uur eerder geserveerd dan de rest van het gezelschap en één enkele mocht nog een kwartier langer wachten. Mijn vader kreeg het ijs en water van een sushi plateau over zich heen, zonder enige excuses van het personeel, ook geen hulp om het op te kuisen of zelfs maar een handdoek te geven. Neen er werd nog over gegrapt ook! Tafels stonden onafgeruimd terwijl het restaurant niet eens half vol zat. Echt ongelooflijk amateuristisch en om nooit meer terug te gaan. De 2 sterren zijn echt alleen voor de chef, de rest krijg een -2
Het eten was best in orde voor de meeste van onze gasten, al was de zaalservice een regelrechte ramp. Een zooitje ongeregeld, na 1,5 uur kregen we ons voorgerecht, het duurde 30 minuten en naar de toog lopen om 3 drankjes te krijgen in vuile glazen. De bar lag er als een echte warzone. Kortom een ramp van een service. Honest feedback : Neem een zaalverantwoordelijke aan en het zou professioneler moeten gaan.
Had een bezorg-maaltijd besteld, maar op hun website stond al iets van 'als je geen bevestiging ontvangt, gelieve ons te bellen'. Zo gezegd, zo gedaan. Bleek vervolgens dat ze geen 'drivers' hadden en dat ik de maaltijd kon komen halen, het zou direct klaarstaan. Ik heb in het restaurant 55minuten moeten wachten vooraleer mijn twee ! bestelde gerechten klaar waren om mee te geven. Ondertussen had ik natuurlijk uitvoerig de tijd om te zien hoe de organisatie in bediening en opnemen van bestellingen in het honderd liep. Niets! Maar ook niets verliep vlot daar. Nog een hoop discussie moeten voeren om de delivery-kosten terugbetaald te krijgen, want ja, ik was het zelf mogen gaan halen. No way dat wij daar nog terug naar toe gaan. En last but not least... Het eten was niet eens zo lekker, amper afgekruid en drijvend in de olie. Vervolg van bovenstaande review: ik ontving van de Savoury een antwoord, waarvan ik niet weet of dat voor iedereen zichtbaar is, maar waarin de Savoury schrijft dat ik de zaak verlaten heb met mijn order op een zaterdag zonder te betalen. Dit klopt van geen kanten. Ten eerste was het geen zaterdag. Ten tweede kan ik mijn afrekening wel degelijk bewijzen. Beste Savoury, ik wens jullie het allerbeste en hoop dat jullie snel een efficiënte organisatie op poten kunnen zetten waaruit jullie veel profijt mogen halen. Echt waar. Maar zie dat je niemand valselijk beschuldigd. Mvg S
Duo sushi menu gekozen. Heerlijk. Chef Experimenteert graag met ingrediënten en presentatie. Top kwaliteit
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor [email protected]

Leuven aziatisch fusion

openingstijden, locatie, vervoer. Muntstraat 18 leuven japans kaart stadsplattegrond, satellietweergave. [email protected] adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met [email protected]. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over [email protected] delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Samourai Samourai 18 meter
You sushi You sushi 32 meter
Sakura Sakura 76 meter
Sushi All Day Sushi All Day 181 meter
Krua Thai Krua Thai 413 meter
Chess Cafe Chess Cafe 988 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid