facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Saveurs Edomae - Plats chinois et Japonais

Saveurs Edomae - Plats chinois et Japonais

Info

Bienvenue chez Saveurs Edomae! Nous vous proposons une large gamme de Sushis et autres rolls ainsi qu'une sélection de plats chauds japonais et chinois.

Geschiedenis

Bienvenue chez Saveurs Edomae! Nous vous proposons une large gamme de Sushis et autres rolls ainsi qu'une sélection de plats chauds japonais et chinois. Nous sommes ouvert de midi à 15h et de 18h à 22h30 et nous sommes fermés le samedi midi, sauf les jours fériés.

Adres: Rue Ravenstein 46, 1000 Brussel (stad)
Telefoonnummer: 022688280
Stad: Sint Gillis
Route: Rue Ravenstein 46
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 15:00

Recensies
Ik ben een grote sushi fan, heb sashimi zalm besteld kreeg drie kleine stukjes allemaal in een verschillende vorm gesneden. 6stukjes voor 8,50euro, heel ontevreden! Très decu, du sushi! Je n'irais plus jamais la bas!
Zeer authentiek plus vriendelijke service, echt een aanrader!
Heel lekker eten. Vegetarische menuopties: Tofu, aubergine
Lekkere sushi vlakbij het centraal station van Brussel. Toffe locatie om je dag af te sluiten en nadien naar huis te sporen, alsook ideaal als lunch als je werkt in Brussel.
Goed eten voor een zachte prijs
Een van de favoriete plekken voor bijeenkomsten
Zalige sushi !
Uitstekend gegeten!!!!
Qua eten was de pittige kip erg zout, het vette varkensvlees was droog. Het is niet alleen extreem duur, maar de obers zijn ook erg ongeïnteresseerd en worden boos als je niet meer geld wilt uitgeven aan extra gerechten. Het is niet de moeite waard om te gaan, alleen al vanwege de giftige atmosfeer.Eten: 2/5
Het is het beste Shang Hai-eten in Europa ??. We komen hier altijd speciaal voor maaltijden uit Nederland. De baas is erg gastvrij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid