facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Savethedate-Events

Savethedate-Events

Info

Explore - Experience



"Save The Date Events gaat samen met zijn klanten op zoek naar een fantastisch totaalconcept op verschillende mogelijke locaties met elk unieke stijl. Wij nemen alle stress uit jullie handen en nemen de volledige organisatie op ons MAAR wel steeds aangepast naar jullie wensen en smaak.Elke feest, of het nu gaat over een huwelijk, bedrijfsfeest, communie, wordt door ons tot in de puntjes verzorgd. Geen moeite is te veel om jullie een unieke & onvergetelijke dag te bezorgen.Kies voor Save The Date Events en krijg een persoonlijke aanpak waar elk feest tot in de puntjes wordt verzorgd."
Adres:
Telefoonnummer: +32477987336
Stad: Appelterre-Eichem



op zoek naar gerelateerd: Save The Date Appelterre, Save The Date jeroen
Recensies
We hebben beroep gedaan op Save The Date Events voor de organisatie van ons huwelijk. Vanaf het begin hadden we een aangenaam en professioneel contact, waarbij geleidelijk het concept van ons huwelijk tot in de puntjes werd uitgewerkt. Hierbij hadden we ook geregeld face-to-face gesprekken over de concrete invulling van het huwelijk en dit tot in de details, waarbij niet enkel het huwelijksfeest werd gepland, maar werkelijk de volledige huwelijksdag. Dit ontnam ons een grote dosis stress en had tot gevolg dat ons huwelijk helemaal verlopen is zoals we het ons hadden ingebeeld én we er optimaal hebben van kunnen genieten. Ook was er steeds een transparante communicatie wat prijssetting betreft, zodat er op het einde geen onaangename financiële verrassingen waren. We hebben de samenwerking als zeer aangenaam en professioneel ervaren en zouden opnieuw beroep doen op Jeroen en zijn team bij toekomstige feesten. Enige puntje van kritiek - geen recensie zonder kritische noot namelijk - een feedbackgesprek enkele weken na het feest hadden wij leuk gevonden, maar door de drukke feestplanning in het eerste post-COVID jaar, is dit er dan weer niet van kunnen komen. Maar nogmaals, een aanrader!
We contacteerden Jeroen oorspronkelijk voor ons huwelijk in 2020. We hadden meteen een heel fijn contact en Jeroen begreep helemaal in welke sfeer en stijl we ons huwelijk wilden organiseren. Helaas kwam corona op de proppen en moesten onze plannen meer dan eens gewijzigd worden. Dit was allemaal geen probleem. De plannen werden steeds met veel plezier en evenveel finesse aangepast. Uiteindelijk gingen we van een huwelijksfeest naar een geboortefeest voor onze dochter in 2022. Het werd een prachtig feest op een zonovergoten dag. De organisatie was tot in de puntjes perfect. De aankleding was helemaal naar wens. De catering was heerlijk en de bediening was heel verzorgd. En wij, wij konden helemaal zorgeloos genieten van deze feestelijke dag. Ook van onze gasten mochten we later veel complimentjes ontvangen. We zijn meer dan tevreden klanten! Bedankt 'Save the date' om voor een perfecte dag te zorgen!
Als je iemand zoekt die je pinterest borden tot leven kan brengen, zit je bij Jeroen aan het juiste adres! Hij was onze wedding planner voor ons herfst huwelijk in een hangar op de vliegclub van mijn man. Deze hangar was een blanco blad dat Jeroen helemaal aangekleed heeft van ceremonie naar dinnerparty naar heus dansfeest! Zoveel complimenten gekregen over ons niet traditioneel feest! Wij hebben ons van niets iets moeten aantrekken, Jeroen heeft alles in handen genomen van huurmaterialen, tot catering, tot toiletwagen, hij had aan alles gedacht! Hij heeft onze dag onvergetelijk gemaakt!
Jeroen en zijn team hebben ons huwelijksfeest georganiseerd. We zijn heel tevreden van zijn aanpak. Hij nam uitgebreid de tijd om met ons op voorhand het feest vorm te geven. Hiervoor beschikt hij over veel ervaring en een uitgebreid netwerk van leveranciers om aan alle wensen te kunnen voldoen. Ook tijdens het feest zelf liep alles van een leien dakje, dus we kunnen Save The Date Events zeker aanbevelen!
Met Jeroen en zijn team ben je in goeden handen voor de organisatie van elk feestje! Ons huwelijk en bijhorend feest waren gewoon top! Tijdens ons eerste gesprek had Jeroen perfect door, hoe wij onze dag zagen en wat voor ons belangrijk was. Zijn concept voorstel was er dan ook 'boenk' op. Naar de aanloop van onze grote dag, werden wij super begeid. Aan alles werd gedacht, zonder Jeroen zou de organisatie de nodige stress hebben opgeleverd. Nu konden we vertrouwen op een topplanner die alles tot in de details uitwerkte. Ons feest was zo mooi, gezellig, met lekker eten en zonder zorgen. De eerste blik op de aangekleede zaal was breath taking. Het save the date team was ook super vriendelijk, niets was hen teveel. Een absolute aanrader dus !
Hartelijke én professionele ontvangst. Transparante offerte. Als je een feest wilt waarbij alles tot in de puntjes geregeld is, dan ben je hier aan het juiste adres !
Heel sympathieke en professionele mensen! Een plezier om mee samen te werken. Jeroen en zijn team namen heel wat stress uit onze handen, zowel de maanden op voorhand als op het moment zelf. Resultaat: een prachtfeest met een heel sierlijke aankleding, vlotte service en overheerlijk eten! Bedankt!
Super goed bediend geweest! Lekker dessert buffet gegeten en top bediening! Tot volgende keer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid