facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Savemak

Savemak

Info

Als onafhankelijk vastgoedmakelaar vertrekken we vanuit uw persoonlijke situatie: uw wensen en verwachtingen staan voor ons steeds centraal.

Op onze naamkaartjes staat niet voor niets 'Vastgoed-meedenker'

Geschiedenis

Als onafhankelijk vastgoedmakelaar vertrekken we vanuit uw persoonlijke situatie: uw wensen en verwachtingen staan voor ons steeds centraal. Kortom: wij denken met u en voor u.
Op ons naamkaartje staat niet voor niets 'Vastgoed-meedenker'

Onze taak

Elke verkoop bij Savemak Vastgoed is anders en vereist een eigen aanpak, afhankelijk van het pand, maar ook van uw behoefte als verkoper-eigenaar.

Label

Savemak BIV 503390

Producten

Gratis schatting
Verhuur appartementen
Verhuur woningen
Verkoop appartementen
Verkoop grond
Verkoop woningen
Advies rond verhoogde verkoopbaarheid woningen



"Savemak is sinds 20 jaar uw vastgoedmakelaar in de regio Limburgse Kempen en de Noorderkempen. Naast onze jarenlange ervaring en ons uitgebreid netwerk bieden wij u een schat aan lokale kennis van de regio. Ontdek hoe de meerwaarde van Savemak een troef is om uw huis te verkopen."
Adres: Kerkhovensesteenweg 447, 3920 Lommel
Telefoonnummer: 011 34 34 34
eb.kamevas@deogtsav
Stad: Lommel
Route: Kerkhovensesteenweg 447
Postcode: 3920


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: savemak openingsuren, huiskantoor, savemak verzekeringen, huis te koop lommel, savemak te huur, te huur lommel kerkhoven, savemak te koop, vastgoed lommel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Guy Legein Guy Legein 0 meter Was daar avondmarkt
Het huiskantoor Het huiskantoor 7 km Meerdere malen gebeld en gereageerd voor een huurwoning, maar word al weken geen reac...
Woon- en Adviescenter BVBA Woon- en Adviescenter BVBA 7 km Verkoop en verhuur van woningen en appartementen. Verkoop van gronden. Vastgoedschatt...
ERA Carl Tournier ERA Carl Tournier 8 km Jullie zijn een dikke 5sterren waard! Heel erg bedankt voor de goed hulp bij de aanko...
Pellettieri Real Estate Pellettieri Real Estate 8 km Goed, maar lopende zaken mochten iets sneller behandeld en opgevolgd worden.
Limbo Vastgoed Limbo Vastgoed 9 km Mooie b&b. Zeer goed ontbijt in een mooie orangerie. Kamers zijn Italiaans barok ...
Geebelen Vastgoed Geebelen Vastgoed 9 km Een makelaar om U tegen te zeggen. Enorm proffesioneel en met veel passie helpt Geebe...
Jeba-Vastgoed Jeba-Vastgoed 9 km Fijn en gemoedelijk team, denken mee met je situatie.
Vastgoed Solutions Vastgoed Solutions 9 km Vasgoedsolutions is uw partner voor in en verkoop van u woning – appartement – bouwgr...
Recensies
Super goede ervaring!! Wij hebben na lang twijfelen onze stap durven zetten !! De verkoop van onze woning en de aankoop van een nieuwe woning verliepen vlot! We zijn heel vriendelijk ontvangen, ze maken duidelijke afspraken en alles is tot in de puntjes geregeld!! Je kan er altijd terecht met vragen, ze helpen je steeds met een glimlach!!!! Wij voelen ons samen met de kinderen heel gelukkig in onze nieuwe woning.... Zeker een aanrader!!!!
Wij zijn gaan kijken naar een leuk pand in Eksel en werden ontvangen door Lisa. een heel aangenaam persoon en zeker en vast de titel 'vastgoedmeedenker' waardig. Ze luisterde echt naar ons en probeerde niet enkel het pand te verkopen maar ook mee te denken naar alle mogelijkheden in de toekomst. Top service van Savemak Vastgoed, super gedaan!
Zeer aangename makelaar, meedenkend en flexibel. Ook om afspraken te maken telkens vlot. Tijdens rondleiding zeer geïnformeerd en op voorhand het elektriciteitsattest aanwezig.
Zowel bij de aankoop van ons nieuwe huis als de verkoop van onze beide huizen hebben we een geweldige samenwerking gehad met het hele team. Ondertussen wonen we als nieuw samengesteld gezin een 8-tal maandjes samen en het bevalt ons geweldig. Zeker een aanrader!
Prima service, vlotte communicatie en bijzonder vriendelijke behandeling... wij zijn uiterst tevreden! Bedankt Steve en jouw professioneel team.
Zeer professionele uitleg. Gedienstig, zelfs als je niets koopt. Hebben duidelijk kennis in huis.
Na een lange zoektocht kwamen we bij jullie op kantoor aan. Jullie begrepen meteen waarnaar we op zoek waren en in no-time hadden jullie ons perfecte huis gevonden, en dat zelfs nog voor het op de markt kwam! Dank je wel voor ons huisje-tuintje!!!
Steve van SAVEMAK nam heel wat zorgen van ons weg toen we geconfronteerd werden met de verkoop van een huis na een onverwacht overlijden van een familielid. Niet alleen de administratieve afhandeling, de prijszetting, de publiciteit en de communicatie verliepen vlekkeloos, Steve maakte zijn handelskenmerk als “vastgoedmeedenker” ook nog eens waar door ons tips te geven in verband met het emotionele aspect van dergelijke verkoop o.a. over de inboedel, aankleding, bezichtigingen enz.. Wij zijn zeer tevreden dat we niet over één nacht ijs gegaan zijn en een weloverwogen keuze gemaakt hebben. Een dikke dankjewel voor het hele SAVEMAK-team !
Hele fijne samenwerking. Vlotte verkoop. Steeds zeer behulpzaam.
Correcte handelaar. Zeker een warme aanbeveling waard. Soms is het leuk sneller te zijn dan hem :-
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid