facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Saupub

Saupub

Info

SauPub, une équipe dynamique à votre écoute : créativité, flexibilité et réactivité !
En combinant les univers de la menuiserie et de l'imprimerie nous réalisons tous vos projets de présentoirs, impressions grand format, ... de A à Z !

Adres: Rue de Lonnoux 2, 6880 Bertrix
Telefoonnummer: +3261411816
Stad: Bertrix
Route: Rue de Lonnoux 2
Postcode: 6880


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Saupont Bertrix, Zoning Saupont Bertrix, Atelier du Linge Bertrix, Le Saupont contact, Les Ateliers du Saupont boutique, Atelier du Saupont Libramont, Entreprise Bertrix, Lavoir Bertrix rue de la gare
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ChassisLux' SPRL ChassisLux' SPRL 2 km Werkzaamheden met zorg en professionaliteit uitgevoerd, zeer complementair gemengd te...
Recensies
We gingen een kijkje nemen in het fabriek als particulier, dit was echter niet toegestaan. Het staat niet op de website dat het enkel voor groepen is. Ze waren wel vriendelijk.
Alles werkte prima. Alleen de geldwisselautomaat voor munten was kapot. De aardige dames van de winkel ernaast hielpen echter.
Het is zeker een mooi bedrijf, het is goed werken daar, ik ben er. Maar het hangt af van de sector waarin je geplaatst wordt. Timmerwerk, goede plek, maar dat is mijn mening.
Zeer leuke cadeauwinkel, servies, decoratie en handtassen... en niet te vergeten het nieuwe assortiment cosmetica! Toegangsdeur teruggezet, je moet een beetje kijken.
Site goed voorzien van informatie
Ik heb het over het Libramont-restaurant ik zal binnenkort de Bertrix proberen. Heel proper. Alles is zeer vers, gevarieerd. Het personeel lacht en is vriendelijk. De menukaart zit heel goed in elkaar. Felicitatie.
Restaurantbezoek. Zeer betaalbare prijs menu aan 11 euro, keuze uit verschillende menu's, kwaliteitsproducten, van eerlijke handel, zeer vriendelijk personeel. Zeer druk bezocht.
Het magazijn is in aanbouw, maar de werkethiek is goed, de goederen worden snel in elkaar gezet en het personeel gedraagt ​​zich beleefd
Behulpzaam zeer goed ontvangen zullen ze doen wat ze kunnen om aan uw verwachtingen te voldoen
Maaltijd altijd gevarieerd en evenwichtig. Enige nadeel, ik vind het een beetje duur voor gemeenschapsvoedsel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid