facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sauna Sensations

Sauna Sensations
"Wellness met privé sauna faciliteiten; beauty behandelingen en massages. Mogelijkheid tot eten, drinken en overnachten B&B & Hotel"
Adres: Rietstraat 2 , Lummen 3560, BE
Telefoonnummer: 011 91 14 11
Stad: Lummen
Route: Rietstraat 2
Postcode: 3560



op zoek naar gerelateerd: Privé sauna Lummen, Privé sauna Limburg, Privé sauna Hasselt, Privé sauna Genk, Privé sauna Zonhoven, Privé sauna last minute, Sauna - Paal, Privé sauna met binnenzwembad
Recensies
Via een last minute boeking hier terecht gekomen en we hebben hier geen moment spijt van gehad. Het warme onthaal en vriendelijke service waren top. Alle faciliteiten zijn aanwezig om helemaal tot rust te komen en dit in een zeer propere omgeving. Na een goede nachtrust hebben we nog kunnen genieten van een heerlijk ontbijt. Een echte aanrader! Wij komen zeker nog eens terug.
Vandaag hier 3 uurtjes mogen vertoeven. Desondanks we aangaven dat we fervente saunagangers zijn, kregen we een zodanig uitgebreide uitleg bij alles. Dat je eerst moet douchen vooraleer je al de rest gebruikt, hoe een zwembad open en dicht moet e.d.. Dat was voor ons een beetje overbodig, overal is dit wel gelijkaardig hoor. Alles was wel proper, maar toch wat gedateerd en de decoratie was echt vanalles door elkaar. Ook hoor je de eigenaars praten terwijl je probeert te relaxen, dit is niet bepaald rustgevend. En ook kleed ik me liever om in de unit zelf, dit is minder 'awkward' dan weer een halve gang door te moeten in een badjas. Neemt ook weer een beetje dat privegevoel weg. Overall wel een oke sauna, maar helaas zijn wij beter gewend, zeker aangezien deze vrij prijzig is.
Heel fijne hygiënische privé sauna. We hebben genoten vd rust, faciliteiten en hapjes. We hadden spijt dat het zo snel om was. De duo massage was zeer aangenaam waar rekening werd gehouden met onze wensen. Op het einde van de namiddag hebben we nog een rondleiding gehad in de nieuwe Into the Forest ruimte. Zeer mooi allemaal, we gaan zeker nog is terug in de toekomst en nog is bedankt voor het scrubzout!
Ik heb een tijdje geleden een last-minute geboekt en heb hier geen seconde spijt van gehad. Vriendelijk en hartelijke verwelkoming door de wellness uitbaters. Heerlijk genoten van de welness in de nieuwe unit In to the Forest. We kregen een leuke en zeer gedetailleerde rondleiding. Volgende keer gaan we sowieso ook een massage arrangement nemen!! :
We werden warm ontvangen. Alle facicileiten waren aanwezig om volledig tot rust te komen. Het bijhorende kaasplankje en fles wijn waren een aanrader. Afgesloten met een heerlijke duo-massage. Voor herhaling vatbaar.
Faciliteiten redelijk gedateerd, sauna werkte niet naar behoren temperatuur 55 graden dus niet van kunnen genieten. Wij hebben al veel mooiere privé sauna's bezocht, gevoel van luxe en hygiëne ontbrak volledig.Kamers: 1/5
Heel proper, heel vriendelijk personeel, heel vriendelijke uitbater, lekker eten We komen zeker nog is terug! Met vriendelijke groeten Eliza & Heidi de vroedt Eten en drinken: Was heerlijk en fruitschaal zag er heerlijk uit!
Wauw in een woord fantastisch. Heerlijk 3 uur genoten van de luxe die deze accommodatie te bieden heeft. Heerlijk in alle rust bij gekletst met mn vriendinnetje:- tussendoor genoten van een massage en verwend met een heerlijke bord met lekkernijen.Kamers: 5/5
Wij hebben een overnachting met duomassage en ontbijt mogen beleven. De massages waren magisch, heel aangename masseuses. Alleen heel jammer dat er geen rekening werd gehouden van nabijgelegen ruimte om de stilte te bewaren en dat de muziek maar een 15min speelde. Bij aankomst op de kamer zou er bij de cava bourgondische bitterballen geserveerd worden, helaas waren dit partysnacks. Naast de jaccuzi lag er een plastic ‘inlegkruisje’ van een vorige bezoeker haar nieuwe bikini. De sauna wordt uitgeschakeld om 1u snachts, helaas kan deze smorgens dan ook niet gebruikt worden. Wij moesten om 9:30u onze kamer verlaten. Het ontbijt kregen we pas om 9:10u véél te laat dus. Het ontbijt zou koffiekoekjes moeten bevatten, helaas geen gezien. De choco, confituur, chocolaatjes en dergelijke stonden al klaar bij aankomst voor de volgende morgen, helaas waren de 3! potjes choco al leeggegeten door de vorige bezoeker. Voor het bedrag van €550 verwacht je wel dat deze ervaring niet zo verloopt. Helaas, gemiste kans. Qua voorzieningen en ruimtes zou dit een topervaring kunnen zijn. Het zou 3 sterren verdienen met de ervaring die wij hebben gehad. Maar door de onprofessionele reactie van de eigenaar op onze terechte recensie vind ik het nog maar 1 ster waard.
Wij beoordelen je met 4 sterren wij geven ook een eerlijke mening : daarom geven wij een 4 langs buiten kan was het eerst niet zo heel duidelijk dat het onder te doen was ; maar uiteindelijk gevonden was voor beide van ons de eerste keer privé met een behandeling waardoor het allemaal vreemd was… maar uiteindelijk was het zeer geslaagd en komen we zeker eens een keertje terug de behandeling viel voor beide heel goed mee zeer.goed gemasseerd ook gerelateerd waar de pijne waren bij beide personen top! Voelde het direct aan mijn nek/schouder dat het wel hielp beetje aan de prijzige kant maar zeker 1/2/3 waard om de prijs per jaar te betalen dus ons zie je zeker terug en maken zeker reclame van jullie!! Echt wij hebben er van genoten een top valentijns cadeautje
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid