facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sauna on wheels

Sauna on wheels

Info

Sauna on wheels is een concept waarbij de sauna tot bij u komt. Je kan de sauna huren waar en wanneer het voor u past.

Adres: Steenweg Op Ravels 212, 2360 Oud-Turnhout
Telefoonnummer: 0472728495
Stad: Oud-Turnhout
Route: Steenweg Op Ravels 212
Postcode: 2360



op zoek naar gerelateerd: Jacuzzi huren, Jacuzzi huren Lokeren, Hottub op aanhanger huren, Privé sauna Turnhout, Hottub huren Brabant, Hottub huren Limburg, Spafun, Jacuzzi huren Roeselare
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pedicure Dominique Pedicure Dominique 937 meter
Brows in Harmony Brows in Harmony 3 km "Welkom bij Verju Aesthetics,Alles in ons schoonheidssalon staat in het teken va...
Fleurdeluxe nagelproducten Fleurdeluxe nagelproducten 6 km Verdeler van nagelproducten. Starterspakketten gel, gellak. Benodigdheden voor gel, g...
Recensies
Zeer tevreden over de info die we vooraf kregen van de sauna. Tevens fijn dat de plaatsing op de afgesproken datum kon plaatsvinden. Kwaliteitsvolle materialen.Professionele plaatsing met de nodige uitleg. Ook achteraf bij vragen , snel antwoord gekregen.
Zeer attente personen die graag willen adviseren en helpen! ze hebben ons goed op weg geholpen met een kachel voor onze bestaande hottub en zijn bereid extra advies te geven.
Afgelopen zomer een hottub laten installeren. Alles perfect geregeld en geïnstalleerd. En voor de rest alleen maar van genoten. Super!!!
Wij zijn super blij met onze hot tube..super vlotte levering maar vooral heel mooi afgewerkt. Een echte aanrader.
Authentieke en unieke ruime sauna die zelfs bij kinderen in de smaak valt. Klasse no-nonsense aanpak met oor voor de klant zodat je zelf mee bepaalt welke effectieve schoonheid er in je tuin staat! Doe absoluut zo voort!!
We hebben onze barrelsauna laten produceren door Sauna on Wheels. Een absolute aanrader! Stipte levering en plaatsing, mooie kwaliteit hout, goede service en nazorg. En onze maatwerk vraag om er ook slaapgelegenheid in te voorzien is perfect gerealiseerd. Top!
Hebben deze week een hottub besteld en zijn er super tevreden over. Ook een goed service na verkoop en zijn altijd bereikbaar voor vragen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid