facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sauna Oasis

Adres: Rue Van Orley 10 Van Orleystraat 10 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 222180800
Stad: Brussel
Route: Rue Van Orley 10
Huisnummer: Van Orleystraat 10
Postcode: 1000



op zoek naar gerelateerd: Oasis sauna Brussels reviews, Macho sauna, Stammbar Brussel, Club 3000, Sauna La Griffe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bubbles Bar Lounge Bubbles Bar Lounge 1 km Vertaald door Google Vreselijke plek! Alcohol is verschrikkelijk. Was er 10 min. Na e...
Revelation Revelation 2 km Wij gaan heel graag naar revelation, veel vriendelijker onthaald dan het personeel va...
Charlie's Angels Charlie's Angels 7 km Vertaald door Google Ik ben er vele malen geweest, leuke plek om wat te drinken voor ...
Recensies
De reacties van een jaar geleden geschreven zijn onterecht. Net terug van een weekeinde Brussel en afgesloten in Sauna Oasis. Ik moet zeggen het personeel is heel vriendelijk , heel proper en het buffet is van goede kwaliteit ! Niets op aan te merken. Ook het publiek was tof in omgang Plezier verzekerd!!!
Aangenaam vertoeven . Publiek was oke . Ontvangst en bediening was in orde . 27/ 2/2022 terug geweest, sauna was oke maar de ontvangst en de bediening aan de bar was allesbehalve, onbeleefd en arrogant . Groot minpunt . En Nederlandstaligen zijn niet welkom .
Na een lange periode de sauna weer eens bezocht. Ik had een negatieve beoordeling gegeven 2 jaar geleden. Ik moet zeggen dat de sauna enorm is verbeterd. In de volle corona periode is de sauna opgefrist, geverfd en achterstallig onderhoud aangepakt. De sfeer zit er weer in. Echt een aanrader om je ontspanning te beleven. Personeel is vriendelijk. Een aanrader!
Leuke sauna en aardig personeel. Wel erg duur
De sauna valt mee, netheid kan beter en nogal wat aangename bezoekers maar het personeel, een dikke zero, onvriendelijk en bedienen de vaste klanten met de glimlach en krijgen voorrang op de niet regelmatige klanten. SPREKEN ENKEL FRANS EN ENGELS EN DE NEDERLANDSTALIGEN KUNNEN OP POT OP
Was er zondag 11 december 2016. Hier via Google staat open tot 23u maar in realiteit maar tot 22u. En dan nog gisteren werd om 20u35 alle lichten aangestoken in de cabines , het zwembad werden alle lichten gedoofd en hè mocht er niet meer in. Dus dan maar rustig een sauna? Niets s minder waar ook 21u05 uw men getart met alle matten weg te halen en de douches re poetsen. Als men zegt tot 22u andere moet hè klanten ook die tijd geven welke werden letterlijk op straat gezet als en stuk vuil! ! 15 euro slecht besteed,. Degoutante manier van werken is dit. Pure geldklopperij! ! Diep teleurgesteld in hun manier andere met klanten om te gaan.
Op de website staat open tot 22 uur, maar om 21 uur gaan overal de lichten aan. Als je daar iets van zegt krijg je nog een grote mond terug dat de baas hem maar betaalt tot 22 uur. En dan moet dus iedereen eruit gewerkt zijn en moet alles gekuist zijn. Zwembad was te koud, jacuzzi was te koud. Kortom viel het behoorlijk tegen.
Zou eens terug mogen opgefrist worden. Is wel de beste van stad. Intussen zijn we 2018 helemaal veranderd en andere eigenaars met regelmatig acties maar voor de jonge gasten uiteraard. Maar vindt het wel nog steeds leuk daar alhoewel ik veel veel minder ga dan vroeger.
Mooi herenhuis dat "overloopt" in de naburige woning, je hebt even nodig om je weg te vinden. Vriendelijke medewerkers en net onderhouden. Ouder maar actief publiek.
Je waant je in echte luxe! Lekker groot zwembad , prachtige sauna en een heerlijke jacuzzi! Ik ga zeker nog een terug en kan het iedereen aanbevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid