facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sauna Mylina

"Privé sauna Boom Antwerpen"
Adres: S'herenbaan 347-1 , Boom 2850, BE
Telefoonnummer: 0478 51 08 77
Stad: Boom
Route: S'herenbaan 347-1
Postcode: 2850


Recensies
Spijtig…. Wij hadden een afspraak en komen terplaatsen te horen dat er geen kinderen zijn toegelaten. Terwijl mnr zegt dat deze op de site sta staat dit nergens vermeld. Teleurstelling!!
We hebben er echt van genoten! Vriendelijk personeel. Heel mooie sauna’s voor een goede prijs
Vriendelijke ontvangst. De relaxruimte is goed warm. Leuke extra´s inbegrepen. Alles is in orde en hygiënisch. Wij komen zeker terug.
Wij zijn er 3 weken geleden geweest en was echt super. Alles was tiptop in orde en komen binnenkort zeker terug
We zijn er al een 3tal keren geweest en blijft zalig ...vriendelijke mensen ook . Wij komen zeker terug
Het was heel gezellig en heel proper Voor herhaling vatbaar
Ik heb een privésauna geboekt voor mijn man zijn verjaardag met ontbijt, het was de eerste keer dat wij hier kwamen! We werden zeer vriendelijk ontvangen en het ontbijt was zeer lekker plus het is er heel proper, mijn man was super content ook een pluspunt je kunt er gezellig in de tuin zitten zonder gestoord te worden, hier komen we zeker nog terug
Wij hadden gereserveerd en wouden het weekend hier afsluiten, echter kregen wij een dag op voorhand smsen en telefoon dat wij al een deel moesten betalen. Op zich geen probleem mee als dit vooraf afgesproken is, maar een dag op voorhand een voorschot begingen eisen en dreigen met een annulering vind ik zeer onprofessioneel. Wij waren op die moment niet thuis waardoor een voorschot betalen ook niet mogelijk was en we konden op geen begrip rekenen van de uitbater. We hebben het weekend in een andere wellness afgesloten waar we wel warm onthaald zijn.
Heel vriendelijk en heel mooi en netjes zeker voor herhaling vatbaar
Heerlijk genieten en tot rust komen in deze verborgen parel! Al verschillende keren geweest. Zeer vriendelijke eigenaar die er alles aan doet om alles naar wens te laten verlopen! In de zomer is de tuin met het zwembad heerlijk om in alle rust te genieten met of zonder kinderen! Maar ook in de winter heerlijk om te genieten van de warmte en gezelligheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid