facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sauna Gidwi

Sauna Gidwi
"Het Sauna Gidwi team wenst u alvast een aangenaam verblijf in onze volledig vernieuwde zaak.Maak kennis met de gemoedelijke sfeer waarin u ondergedompeld wordt.Geniet van een hapje en een drankje in onze gezellige loungebaren laat je verwennen in ons nieuw wellnessgedeelte.Beleef een wereld van magie in onze unieke Kelo-Drome sauna.Met 17 tal ervaren saunameesters kunnen we u van onvergetelijke opgietsessies laten genieten.We werken alleen maar met 100% etherische oliën.Relaxatie, ontspanning en wellness staan bij ons centraal.Wij proberen steeds aan uw wensen te voldoen.Sauna Gidwi staat steeds garant voor een volledige dag ontspannen en genieten!"
Adres: Floris Primsstraat 1 , Grobbendonk 2280, BE
Telefoonnummer: 014 51 32 30
Stad: Grobbendonk
Route: Floris Primsstraat 1
Postcode: 2280


Openingstijden

Maandag: 15:00-19:30
Dinsdag: 15:00-19:30
Woensdag: 15:00-19:30
Donderdag: 16:00-20:30
Vrijdag: 16:00-20:30
Zaterdag: 15:00-20:00
Zondag: 14:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: sauna gidwi groupon, gidwi broechem, sauna gidwi openingsuren, sauna molenhoeve, sauna gidwi social deal, sauna gidwi facebook, sauna aquarein, sauna grobbendonk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aquarein Aquarein 3 km Een van de besten die we kennen. Erg ruime locatie, omringd door bos en zelfs op zate...
Recensies
Opgiet was goed, keurig verzorgd. Spijtig dat de grote buiten sauna redelijk lauw was bij aanvang van de dag. En de eucalyptus sauna ruikt niet echt naar eucalyptus. Hangt niet echt een geur. En dan één cabine gesloten.
Een sauna waar je volledig tot rust kan komen, zeer goede opgiet sessies, lekkere keuken, zeer vriendelijke uitbaters/personeel.
Rustig met toffe opgiet heerlijk om er een dagje te genieten zie foto halowienopgiet
Op zaterdag naar sauna gidwi geweest! Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Vanaf 2019 10€ p.p inkom. En 3 mooi sauna opgiet sessies in kelo sauna inbegrepen. Charmante gastvrouw en vriendelijk personeel Lekkere steak meditarinee wijze met frietjes gegeten. Ik kom zeker nog terug om mezelf nog eens te komen ontspannen!
Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Zeer lekkere gerechten. Supervriendelijke en waar nodig flexibele bediening. Niet groot, wel fijn.
leuke familiesauna. er is alles waaraan een sauna moet voldoen. er zijn 4 sauna's waarvan 1 grote opgietsauna, 1 turks bad, 1 wirhlpool, 1 binnen en 1 buitenzwembad, infarood banken, ligstoelen. kortom alles aanwezig. prijs/kwaliteitsverhouding is optimaal. het is de moeite waard. het is geen "fabriekssauna" waar men met velen is.
Het is een mooie, verzorgde sauna. Het is er zalig relaxen, in een leuke omgeving. Vriendelijke eigenaars en personeel die hun klanten snel kennen. Je kan er ook lekker eten. Een echte aanrader.
Zweten en zwemmen, heerlijk ontspannen, puur genieten in een gezellige sfeer en heel lekkere, versbereide gerechten met frisse of hete drankjes in de bistro.
Een iets wat verouderd sauna complex maar met een ontspannen sfeer.een lage prijs en niet te druk.een vrie delijke bediening en lekkere maaltijden
Ik kom heel graag naar de Gidwi. Leuke maar vooral rustige sauna. Lieve vriendelijke uitbaters en heerlijk verzorgde menu's met veel keuze. Ben er steeds heel happy.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid