facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sauna Essential

Info

PRIVE SAUNA ESSENTIAL

Staat voor een welverdiende pauze die zowel essentieel is voor je lichaam als voor je geest !



"Bij Privé Sauna & Beautysalon Essential bieden wij u een totale ontspanning aan.Hier kunt u genieten in een rustig kader in de privé sauna en/of van een relaxerende professionele massage.In het beautysalon kunt u zich dan weer laten verwennen en uw huid verbeteren met een gelaatsverzorging van Body & Bess en als afsluiter een professionele make up.Mijn naam is Nancy Devolder en ik heet u van harte welkom bij Essential, want bij Essential bent U belangrijk !"
Adres: Seringenstraat 83, 8800 Roeselare
Telefoonnummer: +32467028568
Stad: Roeselare
Route: Seringenstraat 83
Postcode: 8800



op zoek naar gerelateerd: Last minute sauna Roeselare, AQUABELLO reserveren, Sauna West-Vlaanderen, Aquabello Roeselare review, Jacuzzi Roeselare, Sauna in de buurt, Gezichtsmassage Roeselare, Sauna Wevelgem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Siiboo Siiboo 363 meter Siiboo betekent 'droom' in het Mandinka. Het is onze droom om wat we belangrijk vinde...
Beauty Wellness Spa Roeselare Beauty Wellness Spa Roeselare 994 meter Goed onthaal, stoom cabine, barrel sauna en douches aanwezig in privé gedeelte, met e...
Kim Coene's babyspa, massage en pretechografie Kim Coene's babyspa, massage en pretechograf... 1 km Super dat we mochten terugkomen aangezien de eerste keer niet was gelukt om een goeie...
Massagetherapeut Lefevere Sabine Massagetherapeut Lefevere Sabine "Relaxhome" 2 km Relaxerende en therapeutusche massages voor baby, kinderen en volwassen.
Recensies
Vandaag voor het eerst ontdekt. Ontspannend voetbad met een thee en een lichaamsmassage om u tegen te zeggen. Was even helemaal van de wereld weg. Hier kom ik zeker nog terug!
Vriendelijk onthaal. Mooie en verzorgde relaxruimte met jacuzzi, twee sauna's en een stoombad. Lekkere tappa en een heerlijke relaxmassage.
Aangename sfeervolle wellness-ruimte. Prachtig ingericht, uitnodigend vertoeven en alles piekfijn proper. Zalig.
Mooi verzorgde zaak genoten gan een zalige massage en jaccuzie
Erg gezellig, heel vriendelijke mensen die hun vak verstaan.
Super ervaring herfst-arrangement, 2 personen. Kraaknette privé wellness, uitstekende massages, vriendelijk ontvangst en duidelijke uitleg. Voor herhaling vatbaar.
Heel vriendelijke ontvangst! Duidelijke uitleg over de wellnessfaciliteiten. Wij hadden een arrangement met ontbijt. Superlekker! Echt heel ontspannend! Alles supernet en verzorgd, kortom een topadres!
Altijd warm en professioneel
Absolute aanrader. Oase van rust midden in stad.
Zeer goed, vriendelijk en super gezellig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid