facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sauna Elzenhof

Adres: Hazelaarstraat 36, 3391 Tielt-Winge
Telefoonnummer: 016733410
Stad: Meensel-Kiezegem
Route: Hazelaarstraat 36
Postcode: 3391


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 23:00
Dinsdag: 11:00 - 23:00
Woensdag: 11:00 - 23:00
Donderdag: 11:00 - 23:00
Vrijdag: 11:00 - 23:00
Zaterdag: 10:00 - 23:00
Zondag: 10:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: hazelaarstraat 36 3391 meensel-kiezegem, Sauna Nostra Vita, Sauna Massenhoven, Sauna België, Sauna Boortmeerbeek, Sauna Zandhoven, Sauna Westerlo, Sauna Herentals
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
In balans massages In balans massages 2 km Bij In Balans vind je massages op jouw maat door de unieke combinatie van het gebruik...
Recensies
Personeel super vriendelijk, echt een aangenaam welkom als je binnen loopt. Meer dan voldoende ligstoelen en aparte stukjes binnen en buiten om te rusten, dit is geen luxe center, maar alles wat je nodig hebt voor een namiddagje tot rust komen. Prijs kwaliteit dik in orde!
Niet voor mensen die op zoek zijn naar grote luxe en design, maar sympathieke kleine sauna. We gingen de eerste keer met wat twijfels omwille van negatieve commentaren ivm starende oudere mannen, maar na ondertussen twee bezoeken echt geen last van gehad. Er hangt inderdaad een naturisten vibe, maar zeker niet storend. Zéér leuke opgietsessie meegemaakt. Wij komen zeker nog terug.
Vriendelijke uitbaters. Opfrissing nodig. Ligzetels blijven bezet met lege handdoeken !! Zwembad buiten was oke. Mss daar ook ligzetels zetten. Jacuzzi binnen =supporterstribune met uitzicht op douches die uren ingepalmd werd door dezelfde. Buiten leek het mooi en gezellig maar zijt ge in de winter niks mee he. Gelukkig weinig betaald want na paar uur hielden we 't voor bekeken..
Desondanks de afschrikkende reviews hebben mijn vriend en ik een leuke tijd beleefd. Het was bij ons niet zo druk zondag late namiddag en proper. Voor de luxe sauna feeling moet je hier niet zijn maar als je een degelijke sauna “beurt” wil hebben, is het zeker de moeite waard.
Goed. In de voormiddag was het rustig. Vanaf 14 u was het te druk. Niet duur e. Veel mogelijkheden. Het water van het zwembad was warm genoeg. Lekker en veel eten. Spijtig dat er geen enkel verkleedhokje was.
Fantastich sauna vriendelijke personeel proper ZEKER aanrader !!!
Goed gegeten, fijne rustige locatie en zalige massages.
Een sauna om nooit meer naar toe te gaan. Voelde me als vrouw erg bekeken door bijna uitsluitend mannen die er komen. Dit was voor mij als vrouw een zeer onaangename ervaring. Gsm mag niet in het complex doch werd hier weinig mee gedaan. Ik vond het absoluut zeer ongepast dat er gewoon gebruik gemaakt werd van de gsm waar klanten naakt rondlopen. Ben amper anderhalf uur gebleven. Dit is een mannenclub en geen familiesauna. Het enige positieve was het Aziatische meisje in de keuken. Ze was erg vriendelijk.
Sorry maar moet dit even kwijt. Ik kom nu al ettelijke jaren in deze sauna en word ziek van de negatieve commentaren. De oudere mensen die hier komen, komen hier al jaren. De mensen die soms aan de toog zitten en daar hoor ik ook bij, komen hier ook al jaren. Voor de vaste klanten en het zijn er veel is dit een zeer goede sauna.
Ik ben er 2 keer geweest, de eerste keer was leuke ervaring. Vriendelijke mensen en overal plaats. 2de keer vandaag, is ervaring en Vriendelijkheid vele minder! Wisten niet dat in dat zonder zwemkleding was, werden onvriendelijk aangesproken door iemand daar aanwezig, erna kwam die blonde mevrouw van achter de toog ,heel onvriendelijk zeggen dat zwemkleding uit moestterwijl die al uitwas Er was ook onvoldoende plaats om u handdoek ergens te leggen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid