facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sartaj Indian Restaurant

Sartaj Indian Restaurant
Adres: Bredabaan 275, 2930 Brasschaat
Telefoonnummer: 036516067
Stad: Brasschaat
Route: Bredabaan 275
Postcode: 2930


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 23:00
Dinsdag: 18:00 - 23:00
Woensdag: 12:00 - 15:00

Recensies
Zeer vriendelijke bediening in het vloeiend verstaanbaar Brits Engels. Super lekker eten met alle benodigde informatie als je nog niet veel Indisch hebt gegeten.
Geweldig eten. Normaal moesten we altijd uitwijken naar Antwerpen voor echt Indiaas eten, maar nu niet meer. Absolute aanrader!!
Heerlijk lekker, zowel voor wie zacht als wat pittiger eten wilt. Het gaat allemaal wat traag, maar dat is omdat alles op het moment zelf gemaakt wordt. Doen!
Gezellig en lekker
Echte Indiase keuken. Een verscheidenheid aan gerechten die uw smaakpapillen zullen sublimeren. Een gastvrije omgeving met attent personeel. Zeer goed advies voor mensen die de rijkdommen van de Indiase keuken veganistisch en vlees willen ontdekken. Ik raad met name de tandoori en tikka massala aan.
Echt goede Indiase plek, probeer de mixed grill of de lamscurry, zeer vriendelijke en relaxte service! Zal terug zijn !
Uitstekend eten en service. Zou het aanbevelen voor een lekker diner of zelfs afhaalmaaltijden voor een gezellige avond in!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid