facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sarah Swimberghe

Adres: Alfred Solvaylaan 13, 1170 Watermaal-Bosvoorde, België
Telefoonnummer: 02 675 75 35
Staat: Brussel
Stad: Watermaal-Bosvoorde
Route: Alfred Solvaylaan
Huisnummer: 13
Postcode: 1170


Recensies
Ik heb veel gezocht zodat ik uiteindelijk Dr. Swimberghe vond. Ik heb al 4 afspraken met haar gehad en ik kan haar met een gerust hart aanbevelen. Zij is een deskundige en kundige arts met een goed karakter en veel geduld. Ze besteedt alle tijd die je nodig hebt om al je vragen te beantwoorden, zonder je te haasten! Ook reageert ze via e-mail of telefoontje tussen uw afspraakdata, als u zich zorgen maakt.
Dokter Swimberghe, een gynaecoloog met een grote professionaliteit, uiterst bekwaam. Uitstekende diagnose! Empathisch, zeer respectvol en altijd luisterend, altijd in dialoog en zeer betrokken bij het welzijn van haar patiënt. Voordat ze tot een operatie overgaat, biedt ze altijd alternatieven aan. Bedankt dokter !
Goedeavond,nnIk ben op 13 mei geopereerd voor een borstreconstructie.nnIk word gynaecologisch gevolgd en gedurende mijn hele carrière door dokter Sarah Swimberghe en ik kon niet beter dromen dan door een arts die zo bekwaam is als zij, we voelen in haar een echte passie voor haar beroep om haar patiënten te helpen, om altijd aanwezig te zijn! Persoonlijk, zodra ik een vraag of een probleem had, antwoordde ze me meteen, wat ik zelden vind bij andere artsen en vooral dat ze me veel heeft geholpen met een ernstige ziekte, borstkanker, dankzij haar heb ik volgehouden omdat ze was voor al deze etappes meer dan aanwezig. Ik wil u graag bedanken, dokter, voor alles wat u voor mij heeft gedaan en voor al uw zeer professionele medische interventies die mij hebben gered!nnVriendelijke groeten,nnIsabellennIk wil je graag bedanken voor je blog omdat ik je indien nodig bij iedereen aanbeveel! Gefeliciteerd
Zeer vriendelijke en vooral professionele arts!nSpreekt bovendien uitstekend Engels en ook nog eens redelijk in prijs! Zou absoluut aanbevelen!
Ik ben bevallen bij Dr. Swimberghe in het Delta Ziekenhuis en heb een fantastische ervaring gehad. Ze verving mijn gebruikelijke arts en was heel zachtaardig en ondersteunend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid